"INTERCITY" címkével ellátott hírek
Gránátot találtak egy vonaton Miskolcon.
„Nagy vonatozó vagyok, így amikor nyáron egy tollvonással elvették tőlünk a budapesti IC kocsikat, meglehetősen nagy érvágás volt” – kezdi levelét egy olvasónk.
Halálra gázolt egy embert a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Feszty InterCity a Városligetnél péntek este - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.
Facebook-oldalán tette közzé Szarvas Péter polgármester a következőket:
Több kocsival közlekedteti a frekventált vonalakon az InterCityket a MÁV az év végén és változik a közlekedési rend is.
Új menetrend lép életbe a MÁV-Startnál, a 2016. december 10-ig érvényben lévő közlekedési rend szerint egyebek mellett óránként közlekednek InterCity vonatok Győrbe, Budapestről pedig fél órával csökken az utazási idő Linz, Salzburg és München felé.
Új, közvetlen összeköttetések és sűrűbb vonatközlekedés jellemzi a 2014. december 14-től életbe lépő vasúti menetrendet - közölte a MÁV-Start az MTI-vel pénteken - írja a híradó.hu.
Az eddigi hét vonatpár mellett most már naponta négy - vasárnaponként öt - Intercity járat közlekedik Zalaegerszeg és Budapest között, a menetidő alig három órára rövidül - tette hozzá.
Háromezer doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök egy Budapestre tartó InterCity vonaton Kisvárda és Nyíregyháza között - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön.
Halálra gázolt az InterCity egy embert Szegeden, az áldozat vélhetően öngyilkossági szándékkal lépett a sínek közé - értesült a hír6.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft