"INTERJÚ" címkével ellátott hírek
Európa csak akkor stabil és sikeres, ha Európa európai marad - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök egy osztrák híroldalnak adott interjújában.
Ugye, emlékeznek még arra a zseniális BBC-felvételre, ahol az épp a koreai fejleményekről interjút adó Robert Kelly két gyermeke bekolbászol a képbe?
Lezárult a Pannon Lapok Társasága (PLT) cikkhamisítási ügyben indított belső vizsgálata - tájékoztatta Kázmér Judit ügyvezető igazgató szerdán az MTI-t.
Péntek délelőttre eltűnt a Nemes Jeles Lászlóval készített interjú a német Jüdische Allgemeine című német lap portáljáról. A Saul fia producerei korábban azt közölték, hogy lépéseket tesznek a lap ellen, mert meghamisította a rendezővel készített interjúját.
Jogi lépéseket kezdeményeznek a Saul fia című film producerei a német Jüdische Allgemeine ellen, mert abban olyan mondatok jelentek meg a Nemes Jeles Lászlóval készített interjúban, amit nem is mondott a rendező.
Fontos részletek előzetes nyilvánosságra kerülése után a CBS amerikai televízió vasárnap este sugározta a Sean Penn-nel készített teljes interjút, amelyben a sztár a mexikói drogbáróval történt találkozójáról beszélt.
Videós interjúsorozatunk célja, hogy a helyi KKV-szektor meghatározó szereplőit vegyük sorra. Ez egyfajta kísérlet a részünkről, melynek keretében továbbra is arra vagyunk kíváncsiak, hogy a gazdasági élet Békés megyei, békéscsabai szereplői hogyan látják saját helyzetüket, illetve véleményük szerint nehéz körülmények között mi lehet a fejlődés, fejlődésük kulcsa.
Videós interjúsorozatot indítottunk azért, hogy a helyi KKV-szektor szereplőit vegyük sorra. Ez egyfajta kísérlet a részünkről, melynek keretében arra voltunk, illetve vagyunk kíváncsiak, hogy a gazdasági élet Békés megyei, békéscsabai szereplői hogyan látják saját helyzetüket, illetve adott esetben, nehéz körülmények között mi lehet a fejlődés, fejlődésük kulcsa.
Mintegy 160 érdeklődő, vagyis teltház várta kedden este Pataky Attilát Békéscsabán a Városháza dísztermében tartott irodalmi esten. A Frankó Attila által szervezett esemény olyan erős élménypakkot kínált, ami enyhén szólva is nem mindennapiként jellemezhető. Az EDDA dalszövegeit színművészek adták elő, méghozzá prózában. Az énekessel a rendezvényt megelőzően beszélgettünk.
Megyénkben számos helyszínen zajlanak, zajlottak kisebb-nagyobb intenzitású munkálatok az ivóvízminőség-javító program kapcsán. A megvalósítással összefüggésben Vantara Gyulát, a Közép-Békési Térség Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás, és a Békés Megyei Társulások Konzorciumának elnökét kérdeztük.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft