"INTERNET" címkével ellátott hírek
Tim Berners-Lee visszaadná a felhasználóknak azt, ami szerinte a legfontosabb a számukra: a döntést afelett, hogy kinek adják oda a személyes adataikat. Több nagy webes vállalat üzleti modelljét ezzel alaposan letörné.
A közösségi média és mások véleménye óriási hatással van a vásárlásaink döntésmechanizmusaira. A fogyasztói társadalom teljes átalakulásáról Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő beszélt a hirado.hu-nak.
Repülőn vagy hajón internetezni saját mobillal vagy számítógéppel – ha nem is olcsó, de egyre jobb az összeköttetés. Közben új életre kel a műholdas telefonálás is.
Miután korábban egy komplett feladatsor kiszivárgott, Algéria úgy döntött, radikális eszközzel próbál elébe menni az iskolai csalásoknak: egyszerűen kikapcsolják az internetet, mialatt a diákok vizsgáznak.
Éppen csak, de átment az Európai Parlament (EP) jogi bizottságán az a törvénytervezet, ami a szakemberek szerint felszámolná a szabad internetet és eltüntetné belőle a kreativitást.
Nyugat-Afrika országainál komoly gondot okozott, amikor március végén elszakadt egy tenger alatti adatkábel.
A Falcon Heavy kilövése után ezúttal a Falcon-9-es rakétával állítanának pályára három műholdat Elon Muskék.
Számtalan veszélyt rejt a kisgyerekek számára az internet világa, emiatt nagyon fontos a védelmük, és ezért állított össze a biztonságos jelenlétükről a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) tanulmánykötetet - mondta a NAIH elnöke hétfőn Budapesten.
A magyar kormány intézkedési azt a célt szolgálják, hogy jövőre meghaladja a 80 százalékot a rendszeres internethasználók aránya az országban, és ezzel az Európai Unión belül a legjobb mutatóval rendelkezők közé kerüljön az ország - közölte az MTI-vel a Digitális Jólét Program titkársága csütörtökön.
Januártól tovább, 18 százalékról 5 százalékra csökken az internet-szolgáltatás áfája.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés