"INTERNET" címkével ellátott hírek
Nyolcvanegy éves korában meghalt Larry Roberts amerikai tudós, az internet egyik atyja, aki az 1960-as években vezette az amerikai Fejlett Kutatási Projektek (ARPA) Ügynökségét, amelynek feladata volt az ősinternet, az Arpanet létrehozása.
Januártól folytatódik a Szupergyors Internet Programhoz (SZIP) kapcsolódó hálózatfejlesztés – ezt mondta Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár péntek reggel az M1-en.
Tim Berners-Lee visszaadná a felhasználóknak azt, ami szerinte a legfontosabb a számukra: a döntést afelett, hogy kinek adják oda a személyes adataikat. Több nagy webes vállalat üzleti modelljét ezzel alaposan letörné.
A közösségi média és mások véleménye óriási hatással van a vásárlásaink döntésmechanizmusaira. A fogyasztói társadalom teljes átalakulásáról Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő beszélt a hirado.hu-nak.
Repülőn vagy hajón internetezni saját mobillal vagy számítógéppel – ha nem is olcsó, de egyre jobb az összeköttetés. Közben új életre kel a műholdas telefonálás is.
Miután korábban egy komplett feladatsor kiszivárgott, Algéria úgy döntött, radikális eszközzel próbál elébe menni az iskolai csalásoknak: egyszerűen kikapcsolják az internetet, mialatt a diákok vizsgáznak.
Éppen csak, de átment az Európai Parlament (EP) jogi bizottságán az a törvénytervezet, ami a szakemberek szerint felszámolná a szabad internetet és eltüntetné belőle a kreativitást.
Nyugat-Afrika országainál komoly gondot okozott, amikor március végén elszakadt egy tenger alatti adatkábel.
A Falcon Heavy kilövése után ezúttal a Falcon-9-es rakétával állítanának pályára három műholdat Elon Muskék.
Számtalan veszélyt rejt a kisgyerekek számára az internet világa, emiatt nagyon fontos a védelmük, és ezért állított össze a biztonságos jelenlétükről a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) tanulmánykötetet - mondta a NAIH elnöke hétfőn Budapesten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft