"INTERNET" címkével ellátott hírek
A Vodafone Magyarország előrejelzése szerint 2010-ben már minden második internetező mobilhálózaton keresztül éri el a világhálót - mondta Beck György, a társaság vezérigazgatója kedden Gödöllőn.
A vezetékes szélessávú internet előfizetések száma 1,38 millióra nőtt februárban, egy évvel korábban ez a szám 1,06 millió volt - közölte a közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság.
A Fidesz a kormány pótcselekvésének tartja, hogy a GKM a már eddig is öt államtitkárból álló vezetői karának kiszélesítésével próbálja megoldani a hazai információs társadalom kiépítésében érzékelhető elmaradásokat, hiányosságokat.
Nem akármilyen perre került sor csütörtökön Aradon. A városban élő Victor Faur hacker az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA, valamint a tengerészgyalogság és az energetikai minisztérium adatbázisaiba hatolt be. 1,6 millió dollár kártérítést követelnek tőle - írja a Nyugati Jelen.
A magyar lakosság 14,2 százaléka rendelkezett vezetékes szélessávú előfizetéssel 2007 végén, az előfizetések száma 43,3 százalékkal nőtt 2006-hoz képest - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdán.
A Google.hu volt januárban Magyarországon a leglátogatottabb internetes oldal - áll a Szonda Ipsos és a Gemius Hungary felmérési összegzésében.
Kína elképesztően gyorsan növekvő webhasználói tábora valószínűleg meghaladta a világ mindeddig vezető internetes közösségét, az amerikait - írta a The Wall Street Journal.
Ez az év a fordulat éve lesz hangzott el a hátrányos helyzetűek, idősek, vidékén élők internethez jutási és képzési lehetőségeinek bővítéséről szóló, FreeSoft vállalat által rendezett "e-Befogadás 2008, Magyarország" rendezvényen.
2008 januárjában folytatódott a szélessávú elfizetések számának növekedése és a vezetékes telefonvonalak számának csökkenése, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).
A mobil-előfizetések száma 2007 végén meghaladta a 11 milliót, 10,7 százalékkal emelkedett egy év alatt, az internet előfizetők száma 37,4 százalékkal 1,826 millióra emelkedett tavaly - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó