"INTERNET" címkével ellátott hírek
A múlt évben 13,2 százalékos növekedéssel, 499 millió forintra emelkedett a K&H Biztosítónál az utasbiztosításból származó díjbevétel, ennek közel fele online kötésből származott - közölte a biztosító az MTI-vel.
Ötből négy hazai internetező olvas naponta a világhálón, miközben az ilyen rendszerességgel tévézők aránya a 30 évesnél fiatalabbak körében már az ötven százalékot sem éri el - derül ki az eNET Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület szerdán nyilvánosságra hozott kutatásából.
Jövő év végére minden állami fenntartású iskolában lesz internet - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.
A zaklatás jelensége nem új keletű, sok felnőtt még most is fel tudja idézni, hogyan piszkálták osztálytársai gyermekkorában.
A kormány vasárnaptól az interneten is lehetővé tette a bevándorlásról és a terrorizmusról szóló nemzeti konzultációs kérdőív megválaszolását.
A Föld lakosságának a fele, mintegy 3,9 milliárd ember használ majd internetet 2019-ben, miközben várhatóan megháromszorozódik az internetes adatforgalom 2014-hez képest - derül ki a Cisco előrejelzésből, amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez.
A felelős internethasználatra figyelmeztet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Bűnmegelőzési Osztályának vezetője.
Annak ellenére, hogy a magyar vásárlók több mint fele nyitott arra, hogy online vegyen napi fogyasztási cikket, a lakosság 62 százaléka - ami a globális átlagnál egy százalékkal magasabb - fontosnak tartja, hogy élelmiszerboltban szerezze be a szükséges termékeket - derült ki a piackutató Nielsen szerdán közzétett kutatásából.
A polgárok határozott állami cselekvést várnak azért, hogy az internetezés feltételeit Magyarországon javítsák - jelentette ki az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció pénteki budapesti rendezvényén a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.
Magyarországon is terjed a késleltetett tévénézés, elmosódik a határ a televízión és az interneten nézett tartalmak között - hangoztatták egy pénteki budapesti kerekasztal-beszélgetés résztvevői.