"IPARKAMARA" címkével ellátott hírek
A hazai kamarai rendszer egységesítésével indokolta Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) főtitkára javaslatukat a kötelező kamarai tagság bevezetésre.
Eltelt a 2013-as esztendő, ezt értékelte röviden Hódsági Tamás a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Dr. Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is felszólalt, majd a kiváló gyakorlati képzőhelyek díjakat vehettek át. A Békés Megyei Kormányhivatalt dr. Onody Gyula igazgató képviselte.
Hortobágyi Mártonné Benkő Jolán mindig is csodálta a festményeket. Gyermekként is sokat rajzolt már, viszont aktívan a nyugdíj óta készít tájképeket és csendéleteket. Kedden a Békéscsabai Ipartestület termében nyílt kiállítása a festőművésznek.
Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke "A kamarák szerepe a változó gazdasági környezetben" címmel tartott előadást a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara beszámoló küldöttgyűlését megelőző Vállalkozói Fórumon a CSMKIK Székházában.
A Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös cselekvésre szánta el magát a munkabalesetek számának csökkentéséért, bár Békés megyében a munkabalesetek számában az országos adatok alapján tapasztalható országos kedvezőtlen tendencia nem igazolható.
Nem csak Békés megye, hanem a magyar gazdaság is középpontba került a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara keddi ülésén, ahol Parragh László országos elnök nem festett éppen idilli képet hazánk jelenlegi helyzetéről.
Évenkénti szokásos küldöttgyűlését tartotta Békéscsabán a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, amelyen az elmúlt időszak munkájának értékelése mellett tisztújításra is sor került.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft