"IPHONE" címkével ellátott hírek
Óriási győzelmet aratott az iPhone a Google operációs rendszerét használó telefonok felett, legalábbis az egyik speciális területen.
Az éves visszatekintés során a piackutató cégek a tech-világot is áttekintették. Nincs túl nagy meglepetés a GBH Insights listájában.
Pár napja még összeesküvés-elméletnek tűnt, azóta bizonyíték is előkerült, most pedig az Apple is közleményt adott ki az ügyben: az iPhone-ok tényleg direkt lassulnak. Elvileg a jó cél érdekében, de azért ez elég problémás indoklás.
Friss felmérések szerint az amerikai felhasználók valójában nem bánják az iPhone 8 akár 1000 dollár fölé kúszó árát. De ha tényleg meglépi az Apple, itthon garantáltan óriási felháborodás lesz belőle.
Egy 4 éves londoni kisfiú a Sirit használva értesítette a mentőket, így az otthonukban elájuló édesanyja életét meg tudták menteni.
A halottkém is megerősítette: a tragédiát az okozta, hogy a londoni férfi egyszerre töltötte és használta iPhone-ját a kádban. A boncolást végző orvos figyelmeztetést akar küldeni az Apple-nek.
Nagyon valószínűnek tűnik, hogy a jövő hét elején végre megismerheti a világ a legújabb iPhone-t, egy 4”-es modellt. Bár már sok egybevágó értesülése szivárgott ki a specifikációiról, az árával kapcsolatban megoszlanak a vélemények.
Ha olyan jómódú városban dolgozik valaki, mint Zürich, akkor 20 órányi munkabérből veheti meg a hatos verzét, ha viszont Kijevben él, akkor átlagosan nem kevesebb, mint 627 órát, azaz 13 hetet kell robotolnia érte.
Még egy érv az Apple terméke mellett: évszázadok óta visszajáró szellemet fotóztak le vele. Tudomásunk szerint Androiddal ez még sohasem sikerült.
Az almás cég 74,5 millió darabot adott el iPhone okostelefonjaiból 2014 negyedik negyedévében, 46 százalékkal többet, mint 2013 negyedik negyedévében. 2014 utolsó három hónapjában óránként 34 ezer darab okostelefont értékesített a vállalat.