"IPHONE" címkével ellátott hírek
Megtiltotta több iPhone okostelefon modell németországi forgalmazását a müncheni tartományi bíróság, arra hivatkozva, hogy a gyártó amerikai Apple megsértette egyik volt partnere, a Qualcomm egyik szabadalmát, a tiltás csütörtökön lépett életbe, miután a szintén amerikai Qualcomm letétbe helyezte a bíróság által megkövetelt 1,34 milliárd eurós biztosítékot.
Amellett, hogy egy bírósági döntés után ideiglenesen megtiltották több iPhone-modell importját és forgalmazását Kínában, egyes vállalatok maguk is egyfajta iPhone-embargót vezettek be.
Megmagyarázta az Apple-vezér, hogy miért olyan drágák az idei iPhone-ok, no meg úgy egyáltalán az iPhone-ok.
Óriási győzelmet aratott az iPhone a Google operációs rendszerét használó telefonok felett, legalábbis az egyik speciális területen.
Az éves visszatekintés során a piackutató cégek a tech-világot is áttekintették. Nincs túl nagy meglepetés a GBH Insights listájában.
Pár napja még összeesküvés-elméletnek tűnt, azóta bizonyíték is előkerült, most pedig az Apple is közleményt adott ki az ügyben: az iPhone-ok tényleg direkt lassulnak. Elvileg a jó cél érdekében, de azért ez elég problémás indoklás.
Friss felmérések szerint az amerikai felhasználók valójában nem bánják az iPhone 8 akár 1000 dollár fölé kúszó árát. De ha tényleg meglépi az Apple, itthon garantáltan óriási felháborodás lesz belőle.
Egy 4 éves londoni kisfiú a Sirit használva értesítette a mentőket, így az otthonukban elájuló édesanyja életét meg tudták menteni.
A halottkém is megerősítette: a tragédiát az okozta, hogy a londoni férfi egyszerre töltötte és használta iPhone-ját a kádban. A boncolást végző orvos figyelmeztetést akar küldeni az Apple-nek.
Nagyon valószínűnek tűnik, hogy a jövő hét elején végre megismerheti a világ a legújabb iPhone-t, egy 4”-es modellt. Bár már sok egybevágó értesülése szivárgott ki a specifikációiról, az árával kapcsolatban megoszlanak a vélemények.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó