"IRON MAIDEN" címkével ellátott hírek
Stadionsztárokkal indul 2018-as a Telekom VOLT Fesztivál programja. A Depeche Mode és az Iron Maiden mellett a Hurts és a Hollywood Undead is fellép Sopronban az ötnapos VOLTon. A kedvezményes, 60 órás „early bird” jegyelővétel november 23-án, délben indul. Öt- és négynapos bérletek mellett, idén először háromnapos, hétvégi bérletek is válthatók. A szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.
Öt napja ért véget a soproni VOLT fesztivál. Megnéztük ismét, és már megint szuperül éreztük magunkat. Igazából olyan ez a fesztivál, mint a pálinka: bódult leszel tőle, és évről évre csak jobb lesz. Az idei volt a 24. (huszonnegyedik!) Volt fesztivál, amely rekordszámú látogatót vonzott Sopronba, 148 ezren cikáztak a színpadok között. Szerencsére idén az időjárás is teljesen rendben volt. Igazából csak az utolsó este volt egy nagy vihar, de azt felfoghatjuk úgyis, hogy az égiek siratták a fesztivált, hogy mindjárt véget ér.
A nulladik nappal elkezdődött a 24. Telekom VOLT Fesztivál Sopronban, amelyre mintegy százötvenezer embert várnak július 2-ig.
Az Iron Maiden, valamint Wiz Khalifa is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyen koncertet ad a Punnany Massif is. A szervezők tájékoztatása szerint a soproni eseményt 2016-ban június 29. és július 2. között rendezik meg.
A mélyben mindig titkok vannak. Hiszen nem látunk be a föld alá, nem tudhatjuk, mit rejteget a mélység. Ugyancsak sokáig semmit nem tudhatott az ember egyszerű gyermeke arról sem, hogy mi zajlik egy gyár zárt kapui, magas kerítései mögött. De az idő halad, a világ folyamatosan változik. Ma már a világ minden táján kinyílnak a gyárkapuk és lakások, szórakozóhelyek lesznek az elhagyott, bezárt, pusztulásnak indult épületekből. És kitárulkozik a mély, lelepleződnek a gyárak pincéi is.
Meghalt 56 éves korában Clive Burr, a legendás brit heavy metál együttes, az Iron Maiden egykori dobosa.
'93 augusztusában, számomra két fontos dolog történt. Az egyik, hogy az orosházi határőrségtől leszereltem, mint tizedes. És a többiek, a jó néhány öreg sorstársam tervbe vette, s persze velem egyetemben, hogy - mint újra civil állampolgárok - nézzünk ki az első Diákszigetre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó