"ISKOLAKEZDÉS" címkével ellátott hírek
Csak ennyit költöttek a szülők műszaki cikkekre.
Több mint 30 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdést adománygyűjtő akcióján - közölte a segélyszervezet az MTI-vel.
„Ha egy új környezettel találkozik a gyerek, ahol ráadásul még teljesíteni is kell, az fokozza a szorongást, izgalmat” – mondta Földi Rita klinikai szakpszichológus az M1 Ma Reggel adásában.
Az iskolakezdésre való tekintettel előrehozzák az utalást.
Az MSZP azt követeli a kormánytól, hogy "ne verjék át" a magyar családokat: ha már bejelentették, akkor tényleg fizessék ki augusztusban a dupla családi pótlékot - mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Egyre több támogatást, segítséget kapnak a családok az iskolakezdéshez - mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.
Heteken belül kész lehet az új Nemzeti alaptanterv koncepciója, amelyben a rövidebb nyári, de hosszabb köztes szünetek is helyet kaphatnak.
Sarkad Város Önkormányzata a képviselő-testület döntése értelmében idén is biztosította azt a közel 4 millió Ft-os forrást, amivel a város segít a sarkadi családoknak az iskolakezdésben, mondta el az iskolakezdési támogatások kifizetésének megkezdésekor dr. Mokán István polgármester.
Idén is többféle támogatás segíti az iskolakezdést - emlékeztetett a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnökhelyettese.
A közelgő iskolakezdés miatt tolltartókat, radírokat, színes ceruzákat és tornaruhákat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH), a szúrópróbaszerűen kiválasztott termékekből egy ceruzakészletnél, egy tolltartónál és egy tornaruhánál találtak hibákat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft