"ISMERETTERJESZTŐ" címkével ellátott hírek
Az ismeretterjesztés, oktatás és kultúra áll majd az ősszel induló új tematikus közszolgálati csatorna, az M5 középpontjában - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tartalomszolgáltatási igazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel.
A rákos áttéteket is okozó endotoxinokról indult tudományos-ismeretterjesztő honlap, az endotoxin.hu oldal a méreganyagról és a gyógymódokról ad információt az érintetteknek - tájékoztatta az MTI-t Mándi László, a Debreceni Orvostudományi Egyetem tutora.
Az ÁVH gazdasági bűncselekményeiről, Makovecz Imre építész életművéről, valamint magyar fizikusok a genfi CERN kutatóközpontjában végzett munkájáról is készülnek filmek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának támogatásában.
Új Himnusz-felvétellel indult szombaton az M2 gyerekcsatorna első adásnapja, amelynek új produkciójában, a Mesebolt című műsorban színészek mesélnek a nézőknek.
Elhunyt vasárnap Sir Patrick Moore világhírű brit csillagász, számtalan tudományos mű szerzője.
Csaknem 100 millió forinttal támogatja a médiatanács tizenkét új, televíziós ismeretterjesztő film gyártását - tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kedden az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft