"ITAL" címkével ellátott hírek
Ötvenkét százalékkal csökkent a cukrozott üdítők fogyasztása három év alatt Kalifornia államban, ahol 2015-ben vezették be az egészséget károsító italok megadóztatását - derítették ki a Kaliforniai Egyetem kutatói.
Az elviselhetetlen kánikulában a legtöbben igyekeznek mindent megtenni azért, hogy egy kicsit lehűtsék magukat. Nem csoda, ha több fogy ilyenkor a hűtött üdítőből, jeges limonádéból és fagylaltból. Kérdés, hogy tényleg képesek ezek az italok, ételek lehűteni a testünket?
Lopás gyanúja miatt vett őrizetbe egy szarvasi fiatalt tegnap a Szarvasi Rendőrkapitányság.
Szeszes italt lopott egy férfi tegnap az egyik békéscsabai áruházból.
A Gyulai Rendőrkapitányság július 28-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, aki az egyik gyulai áruházból szeszes italt lopott.
A Szarvasi Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt július 13-án szabálysértési őrizetbe vett egy szarvasi férfit.
Idén az olcsóbb árfekvésű alkoholos italok értékesítési aránya emelkedett a prémiumtermékek eladásával szemben az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde Kft.-nél - közölte a társaság ügyvezető igazgatója-tulajdonosa.
A magyar lakosság víz- és kávéfogyasztása nőtt, az üdítőitalok és a juice-ok fogyasztása viszont csökkent a 2006-os adatokhoz képest - derült ki egy felmérésből.
Napjainkban már az "ital" és a "keverék" szót használják az ízesített sörök gyártói. Ezekben a sör csak az egyik összetevője a terméknek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft