"ITAL" címkével ellátott hírek
Lopás gyanúja miatt vett őrizetbe egy szarvasi fiatalt tegnap a Szarvasi Rendőrkapitányság.
Szeszes italt lopott egy férfi tegnap az egyik békéscsabai áruházból.
A Gyulai Rendőrkapitányság július 28-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, aki az egyik gyulai áruházból szeszes italt lopott.
A Szarvasi Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt július 13-án szabálysértési őrizetbe vett egy szarvasi férfit.
Idén az olcsóbb árfekvésű alkoholos italok értékesítési aránya emelkedett a prémiumtermékek eladásával szemben az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde Kft.-nél - közölte a társaság ügyvezető igazgatója-tulajdonosa.
A magyar lakosság víz- és kávéfogyasztása nőtt, az üdítőitalok és a juice-ok fogyasztása viszont csökkent a 2006-os adatokhoz képest - derült ki egy felmérésből.
Napjainkban már az "ital" és a "keverék" szót használják az ízesített sörök gyártói. Ezekben a sör csak az egyik összetevője a terméknek.
Tíz higanymilliméterrel csökkenti a vérnyomást egy pohárnyi céklalé - erre az eredményre jutottak brit orvosok.
A legalacsonyabb árkategóriában nem ritka, hogy gyümölcslevekből készített bor jelenik, az ilyen és ehhez hasonló termékeknek azonban komoly piacromboló hatása lehet - állítja a Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára.
Narancssárga csészéből kortyolgatva érzik legfinomabbnak az emberek a forró csokoládét - állapították meg európai szakemberek, akik szerint ezzel újabb bizonyítékot találtak arra, hogy az ételek és italok tálalásának módja nagymértékben befolyásolja az ízük érzékelését.