"ITTAS" címkével ellátott hírek
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki többször erőszakosan, megbotránkoztató módon viselkedett, rongált és meg akart ütni egy mentőápolót Békéscsabán.
Kalauzra támadt egy ittas utas, aki Tokajban jegy nélkül szállt fel a vonatra. A Szerencsi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat ellene - közölte a vádhatóság az MTI-vel csütörtökön.
A 19 éves fiatalember hajnalban beült a város belterületén leparkolt buszba, de végül az árokban kötött ki vele. A rendőrök elkapták, később beismerte, amit tett.
Egy 16 éves fiú részegen szórakozásból 22 (!) frissen ültetett akácfát tört el Mórahalmon.
Az Eb első halálos áldozata részegen leesett a tengerparti sziklákra Nice városában.
Jogerősen tizenhatról tizennégy év fegyházra enyhítette a Győri Ítélőtábla csütörtökön annak a nagyesztergári férfinak a büntetését, aki 2014 őszén részegen órákon át bántalmazta szintén ittas élettársát. A nő belehalt sérüléseibe.
Vádat emelt a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség öt férfi ellen, akik tavaly szeptemberben az M3-as autópályán hagyták ittas társukat, a férfit később egy autó halálra gázolta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel.
Személygépkocsijával ütközött neki egy jelzőtáblának egy férfi, majd elhagyta a helyszínt. Az igazoltatásakor ittasság gyanúja is felmerült.
A rendőrség vádemelést javasol egy nagykamarási férfi ellen, aki ittas állapotban hajtotta lovas kocsiját. A járművön utazók egy földúton balesetet szenvedtek - írja a police.hu.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei garázdaság szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 2015. június 20-án 11 óra 20 perckor őrizetbe vettek egy helyi férfit - írja a police.hu.-n.