"ITTAS VEZETÉS" címkével ellátott hírek
Békéscsabán, a Bánát utcában ma, 0 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy oszlopnak.
Gyomaendrődön, a Móra Ferenc utcából, 2018. május 4-én, 8 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök a városi rendőrőrsre egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett.
Bár a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2010-hez képest 2017-re mintegy 25 százalékkal csökkent az ittas állapotban okozott balesetek száma, az ittas vezetés továbbra is kiemelt baleseti kockázati tényező - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a honlapján.
Békésszentandráson, a Hunyadi utcából ma, 0 óra 20 perckor előállítottak a rendőrök egy békésszentandrási férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett.
Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett és balesetet szenvedett egy férfi Dobozon. A biztonsági övet nem használta, így kiesett az autóból. A baleset után elment a helyszínről.
Kisbusszal szemetes konténereknek és egy épületnek ütközött egy férfi Pusztaföldváron.
Elsősorban az ittas vagy bódult állapotban vezető sofőröket akarják kiszűrni.
Bódult állapotban volt az elsődleges adatok szerint az a sofőr az utasával együtt, aki autójával halálra gázolt egy férfit hétfő este Miskolcon, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.
A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 30 éves férfit.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békésen és Kunágotán.