"ITTAS VEZETÉS" címkével ellátott hírek
Jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden egy helybéli férfit, aki 2015-ben ittasan és kábítószer hatása alatt halálos balesetet okozott - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.
Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit tegnap, 17 óra 50 perc körül Békéscsabán.
Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében.
Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy az egyik békéscsabai presszóban italozik egy férfi, aki valószínűleg autóval indul majd el a vendéglátóhelytől.
Ittas vezető gázolt el két gyalogost személyautóval Balatonyfenyvesen vasárnap éjjel, egyikük életét vesztette, a jármű vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján hétfőn hajnalban.
Két autóst és egy motor vezetőjét állították elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyikük balesetet okozott. A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas vezetés fokozza a balesetveszélyt.
Ittasan vezetett és autójával árokba hajtott egy nő tegnap, Újkígyóson.
Szarvason, ma, 2 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan vezetett.
Három közlekedési baleset és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás.
Békés megyében az év első öt hónapjában a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek több mint 11 százalékát ittas járművezetők okozták. A rendőrség ellenőrzésekkel igyekszik kiszűrni a forgalomból a magukra és másokra is veszélyt jelentő szabálytalankodókat.