"ITTAS VEZETÉS" címkével ellátott hírek
Két ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.
A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tartanak akciót a rendőrök a héten - közölte a rendőrség hétfőn honlapján.
Eleken pedig egy eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök. Békés megyében, tegnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
Két, ittas járművezetés gyanúja miatt feljelentett férfi ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Gyulán. Mindketten az állították, hogy nem, illetve nem nagyon érezték a korábban elfogyasztott alkohol hatását, ezért mertek vezetni.
Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Gyomaendrődön, a Táncsics Mihály utcából, tegnap, 23 óra 45 perc körül.
Őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.
Békéscsabán, tegnap három autóst állítottak elő a rendőrök, mert a gyanú szerint ittasan vezettek. Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.
Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádkakon történt balesetben - közölte a rendőrség az MTI-vel.
Jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden egy helybéli férfit, aki 2015-ben ittasan és kábítószer hatása alatt halálos balesetet okozott - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.
Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit tegnap, 17 óra 50 perc körül Békéscsabán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft