"ITTAS VEZETÉS" címkével ellátott hírek
Három közlekedési baleset és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás.
Békés megyében az év első öt hónapjában a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek több mint 11 százalékát ittas járművezetők okozták. A rendőrség ellenőrzésekkel igyekszik kiszűrni a forgalomból a magukra és másokra is veszélyt jelentő szabálytalankodókat.
Egy békési és egy mezőberényi fiatal ellen is jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás, mert más autójával okoztak balesetet.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán és Vésztőn.
A rendőrök szondáztatták, majd el is vették a jogosítványát.
Közel négyezer járművezetőből 23-nál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.
Békés megyében kevesebb, mint egy nap alatt négy személygépkocsi-vezetőt és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.
Békéscsabán, a Bánát utcában ma, 0 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy oszlopnak.
Gyomaendrődön, a Móra Ferenc utcából, 2018. május 4-én, 8 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök a városi rendőrőrsre egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett.
Bár a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2010-hez képest 2017-re mintegy 25 százalékkal csökkent az ittas állapotban okozott balesetek száma, az ittas vezetés továbbra is kiemelt baleseti kockázati tényező - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a honlapján.