"JANUÁR" címkével ellátott hírek
Az időjósok szerint aligha… Életkockák a csabai Andrássyról:
Kikönyökölt garbóban sportoló lányokat fényképeztem egy csabai kávézó előtt. A nők mosolyogtak, a férfiak hobókásak voltak, a gyerekek gördeszkáztak. Az utcazenész mindent tud: ha kell, a Ki tudja, merrét, esetleg az Előre ország népét… tolja a hegedáján – mindegy, csak legyen kérés, és legyen miért. A belvárházak falait belepte az októberi vagy márcziusi árnyék-repkénykép – januárban. Mások D-vitamint habzsoltak a szökőkútnál, a fotósok impulzusokat, a sietők időt… csak a modelleket nem fizetik meg tisztességesen.
Magyarországon évente több mint 20 ezer válást regisztrálnak. Ez azt jelenti, hogy naponta több mint 50 házasság romlik meg és döntenek úgy a párok (vagy legalábbis az egyikük), hogy kilépnek eddigi házasságukból és beadják a válópert - írja a hvg.hu.
Hólepel fedte be Békéscsabát.
A Volskwagen januárban kezdheti a dízelbotrányban érintett kocsik visszahívását, az esetek többségében csak egy szoftverfrissítésre lesz szükség - mondta a német társaság vezérigazgatója.
Januárban 4,1 százalékkal nőttek az átlagkeresetek az egy évvel korábbiakhoz képest a legalább öt embert foglalkoztató vállalkozásoknál és költségvetési intézményeknél, valamint a nonprofit szférában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal - írja a híradó.hu.
Januárban az egy évvel korábbival megegyező szinten állt a fogyasztóiár-színvonal, az előző hónaphoz, decemberhez képest pedig átlagosan 0,3 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak - közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Elérte Békéscsabát is a havazás. Már pénteken késő délután elkezdett szállingózni, aztán este átváltott havas esőbe, majd reggelre ébredve friss hó borította a tájat. Szombaton délelőtt folyamatosan esett, de így van ez egész Békés megyében.
Az év utolsó napján felidézzük, hogy mik történtek 2013 első felében Békés megyében. 2014 első napján a 2013-as év második felét "dolgozzuk fel". Ez történt januárban: Víz árasztotta el Békéscsabán az Andrássy utat.
Az idén januárban a bruttó átlagkeresetek nemzetgazdasági szinten 2,5 százalékkal, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek 3,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó