"JÁRÁSI HIVATAL" címkével ellátott hírek
a hétfő délelőtti rendezvénynek volt még egy másik fontos etapja is, de azt egyelőre nem árulhatom el. Tehát klisésen fogalmazva, két komponensű programon vettünk részt a Sarkadi Járási Hivatalban.
A 100 000. ügyfelet köszöntötték a sarkadi kormányablakban, illetve a hétfő délelőtti rendezvénynek volt még egy másik fontos etapja is, de azt egyelőre nem árulhatom el. Tehát klisésen fogalmazva, két komponensű programon vettünk részt a Sarkadi Járási Hivatalban.
Két ingatlan újult meg Szeghalmon, a város szívében egy KEHOP pályázatnak köszönhetően. A szeghalmi járási hivatal két épületének hivatalos átadására 2018. május 16-án került sor.
Január 1-től átalakult a fogyasztóvédelmi rendszer Magyarországon. Megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, feladatait a járási hivatalok, a Pest Megyei Kormányhivatal és a szaktárca vette át. De mit jelent mindez a gyakorlatban? Mikor, milyen ügyekben hová fordulhatnak a vásárlók, ügyfelek fogyasztóvédelmi panaszaikkal?
Magyarország Kormánya 250 millió forintot biztosít a Békési Járási Hivatal új székhelyépületének kialakítására. Ennek érdekében Békés város központjában a járási hivatalhoz tartozó Kossuth utca 4. szám alatti épület felújításának II. üteme zajlik – jelentette be Gajda Róbert, Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott a beruházás helyszínén tartott sajtótájékoztatón.
Megnyitotta a kapuit a Békési Kormányablak és Járási Hivatal, s az átadón Lázár János miniszter is részt vett.
Közel 30 millió forintból újult meg a Gyomaendrődi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya.
Az Országos Roma Önkormányzat, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok együttműködése eredményeképpen 100 fő roma származású állampolgár kezdhette meg referensi munkáját 2013. július 1-jével a járási (fővárosi kerületi) hivatalokban.
Erdős Norbert országgyűlési képviselő, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott a fővárosi és a megyei kormányhivatalokat vezető kormánymegbízottakkal, valamint a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért felelős államtitkárságának vezetőivel együtt az ÁROP-1.2.8-2012-2012-0001 „A járási államigazgatási rendszer kialakításának megtervezése” projekt lezárásaként szakmai napot tartott a közelmúltban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft