"JÁRAT" címkével ellátott hírek
Törölte a Ryanair légitársaság Budapest és Barcelona között közlekedő, esti járatát szerdán. Az ír diszkont cég korábbi közlése szerint története legnagyobb sztrájkjára készül a héten.
Áprilistól számos új európai célállomás érhető el a budapesti reptérről, egyebek mellett a portugáliai Faro, Hannover és több balkáni főváros, így Szarajevó is az új úticélok között van, valamint több járatot sűrítenek a nyáron.
Budapesti járatok indítására kapott engedélyt a Jamal orosz légitársaság Moszkva új, negyedik nemzetközi repülőteréről, Zsukovszkijról - közölte kedden a Vesztyi.ru orosz hírportál.
Az airberlin sűrítette járatait, így könnyebb a csatlakozás több amerikai nagyvárosba; emellett új célpontokra, például Torontóba, Ibizára, Nürnbergebe is eljuthatunk átszállás nélkül Ferihegyről.
Június elsejétől heti három, júliusban heti négy járatot közlekedtet majd a spanyol Iberia légitársaság Budapest és Madrid között - közölte a Magyar Turizmus Zrt. szerdán.
A nyári menetrend életbe lépésével, március végétől napi háromról négyre növeli járatai számát Budapestről Amszterdamba a KLM - közölte Dror Harel, az Air France KLM magyarországi igazgatója csütörtökön Budapesten.
Június 19-től heti közvetlen Budapest-Thesszaloniki járatot indít a Mouzenidis csoporthoz tartozó Ellinair görög légitársaság.
Visszafordult a Ryanair péntek délutáni London-Budapest 8445-ös járata, az utasok a londoni Stansted repülőtéren új gépre várnak - tájékoztatta a gép egyik utasa az MTI-t.
Növeli járatainak számát a British Airways a jövő nyári menetrendben, Budapest és London legnagyobb repülőtere, Heathrow között napi három helyett napi négy járat közlekedik majd 2016. március és október vége között - közölte a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kedden az MTI-vel.
Budapesti járatot nyit az áprilisban induló új horvát légitársaság, az Air Croatia, ezzel újra lesz közvetlen légi összeköttetés a horvát és a magyar főváros között - közölte a Budapest Airport szerdán az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft