"JÁRDA" címkével ellátott hírek
Ismét egy fantasztikus kérdéssel bombázunk Kedves Olvasónk: mit keresnek a kerósok a járdán? Tudjuk, lassan ezer éve, több tízezren már foglalkoztak ezzel a témával, de a mienk most SOKKAL fontosabb…
Egy szerencsétlen ütközés áldozata lett a három iskoláslány a XII. kerületi Alkotás és Nagyenyed utcai kereszteződésben reggel 9-kor.
Szeptember végére elkészülhet 67 utca felújítása Békéscsabán a Modern városok program keretében a kormánytól kapott kétmilliárd forintból. További 111 utca és út esetében engedélyes és kiviteli tervek készülnek - tájékoztatta Ferenczi Attila, az önkormányzat pénzügyi, gazdasági és városfejlesztési bizottságának elnöke az MTI-t.
Külön sávot festettek fel a járdára egy kínai városban a telefonjuktól elszakadni képtelen mobilfüggők számára, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a folyamatos telefonhasználat közlekedési veszélyeire.
Járdaépítési munkálatok közben aknavetőgránát került elő szerda este a Zala megyei Letenyén - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
A kórházba szállítást követően életét vesztette az a 79 éves nő, akit kedden este a járdán gázolt el egy autós a XI. kerületi Bartók Béla úton.
Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy idős nő, akit a járdán gázolt el egy autós kedd este Budapesten, a XI. kerületi Bartók Béla úton.
"Hülyéskedésre" ítélt egy bíró az Egyesült Államokban egy járdán autózó nőt: önmagát hülyének minősítő felirattal kell ácsorognia annál az útkereszteződésnél, ahol súlyosan megszegte a szabályokat.