"JÁRŐR" címkével ellátott hírek
Járőröző rendőrök figyeltek fel egy férfira, aki egyedül gyalogolt a hidegben Mezőkovácsházán.
Magyar rendőrök a romániai Bihor megyében, román egyenruhások pedig Hajdú-Biharban látnak el járőrszolgálatot augusztusban, az erről szóló együttműködési megállapodást pénteken Ártándon írták alá a két megye rendőri vezetői - közölte a hajdú-bihari rendőrségi szóvivő az MTI-vel.
Közös járőrszolgálat a közlekedők biztonságáért - az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség rendőrei láttak el két napon át közös járőrszolgálatot a Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársaival.
A nyakán késsel megszúrtak egy francia katonát szombaton Párizsban, miközben járőrözött a főváros Défense nevű üzleti negyedében. Az elkövető férfi elmenekült – közölte egy rendőrségi forrás.
Budapesten fogtak el egy 39 éves férfit, akit üzletszerűen elkövetett csalás miatt elfogatóparanccsal körözött a győri rendőrség - tájékoztatta a Győr- Moson- Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t vasárnap.
A betörések és lopások visszaszorítása érdekében a Mátrában és a Mátraalján rendőrlovasok járőröznek, olyan helyeken - akár egy időben több helyszínen is - jelennek meg, ahová a téli időben nehezen lehet eljutni.
Hetente kétszer tartanak fogadóórát a helyi rendőrök a ferencvárosi Aszódi úton lévő hajléktalanszállón megnyílt körzeti megbízotti irodában, amelyet csütörtökön adtak át.
A közelmúltban 1750 új gépjárművet kapott a rendőrség, ebből 86 autót a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. A Nap kérdésében arra voltunk kíváncsiak, hogy a lakosság mit gondol, miben és mennyiben változik a rendőrség reagáló képessége, reakcióideje.
Fegyveresen elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy esztergomi férfi ellen, aki pénteken egy tatai lottózót próbált kirabolni.
Őrizetbe vettek a rendőrök egy csalás miatt körözött férfit, aki egy közismert műrepülő világbajnok pilóta rokonának adta ki magát, így próbált meg különféle programokat szervezni egy mezőtúri kollégiumban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft