"JÁTÉKVEZETŐ" címkével ellátott hírek
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elküldte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) számára a klub javaslatait a játékvezetői rendszer megreformálására.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kijelentése szerint a nemzetközi előírásoknak megfelelően a kluboknak, illetve a válogatottaknak semmilyen szerepük nem lehet a játékvezetők kiválasztásában.
Kassai Viktor lesz az egyetlen európai játékvezető a labdarúgó-klubvilágbajnokságon, amelyre december közepén kerül sor Japánban.
Az orosz Szergej Karaszjov vezeti a magyar labdarúgó-válogatott második, Izland elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzését szombaton.
A világon egyedülálló módon labdarúgó-játékvezetői képzést indít a tavaszi félévben a Debreceni Egyetem.
A Békéscsabai Előre labdarúgó csapata a hatvanas évek közepén indult el azon az úton, amelynek végén eljutott az élvonalba. Előbb kinőtte Békés megyét és környékét, azaz az NB III-ból feljutott az NB II-be, azután kinőtte az Alföldet is, mert az NB II-ből feljutott az NBI B-be, néhány évvel később, 1974-től kezdődően pedig az NB I-be játszott a csapat.
Nem került be az idei, brazíliai labdarúgó-világbajnokság játékvezetői közé Kassai Viktor - derült ki a nemzetközi szövetség (FIFA) szerdán nyilvánosságra hozott listájából.
Szombaton Érden lépett pályára a viharsarki lánycsapat. Az este hat órakor kezdődött kézilabda mérkőzés állásáról tájékoztattuk olvasóinkat, a végeredmény ÉTV-Érdi VSE - Békéscsabai Előre NKSE: 30 - 17.
A Magyar Kupa női bajnoki kézilabda mérkőzés negyeddöntőjében a Veszprém Barabás Duna Takarék KC és a Békéscsabai Előre NKSE csapott össze szerdán 18 óra 30 perctől.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft