"JÁTSZÓHÁZ" címkével ellátott hírek
2018. február 3-án (szombaton) 17 órától Farsangi Táncházzal vár minden kedves érdeklődőt a Petőfi Sándor Művelődési Ház Újkígyóson.
A ritka pillanatok egyike, amikor azonos időben és térben együtt lehetnek a gyerekek, a szülők és az óvónénik a szülőin. Szombaton épp ez történt a Lencsési Óvoda, Kőmívesovi Cica csoportosaival a lakótelepi közösségi házban. S míg a felnőttek egyikük szájából a másikukéba gurították át a szólabdákat, addig a kicsik Szilvi néni kocsira való kézműves kellékeivel foglalatoskodtak. Persze olykor szem nem maradt szárazon – főleg, amikor pontban délben zárórát csilingeltek.
A hagyományos és a modern karácsonyt is megjelenítették a Móra-múzeum idei játszóházában szombaton: mézeskalács-sütés mellett csokoládé-szökőkúttal is várták az érdeklődőket a Kultúrpalotában.
A mezőkovácsházi székhelyű Hunyadi János Középiskola Kollégiumának nevelői egyedülálló programmal lepték meg a város lakóit, valamint a környező általános iskolák diákjait.
Újkígyós Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az Új Széchenyi Terv keretében, a Dél-alföldi Operatív Program támogatási rendszerében, az „Együtt építjük a jövőt” Újkígyósi összefogás nevelési intézmények fejlesztésére megépített, új bölcsőde épületének ünnepélyes átadására
Ismét kolbászt gyúrtak Békéscsabán a Lencsési lakótelepen működő intézmények és civil szervezetek. Az András-napi kolbászparádén 9 csapat mutatta meg disznótoros tudását. A lencsési legjobb kolbászát ezúttal a Lencsési Közösségi Ház Kertbarát Köre készítette.
Őszbúcsúztató vigasságra vár minden érdeklődőt a Békéscsabai Munkácsy Múzeum november 10-én. Kézműves játszóház, tárlatvezetés, különböző előadások, festés, zene és tánc színesíti a kínálatot.
Játszóházzal, tárlatvezetéssel, őszi sárkányépítéssel várja a látogatókat a Munkácsy Mihály Múzeum Békéscsabán. A Kulturális Örökség Napján a cél az, hogy felhívják a figyelmet az értékek megóvására.
Szeptember 30-án bezár a Csodák Palotája a Millenárison, miután nem hosszabbította meg szerződését a Millenáris Nonprofit Kft. A hét éve megnyílt népszerű tudományos kiállítás új helyszínt keres.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft