"JAVASLAT" címkével ellátott hírek
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elküldte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) számára a klub javaslatait a játékvezetői rendszer megreformálására.
Idén is várják a javaslatokat, hol ellenőrizze a gyorshajtókat a rendőrség április 21-én. A Speedmarathont elnevezésű összeurópai sebességmérést egész Európában a Tispol (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) felhívására hajtják végre.
A Klik helyett hatvan olyan szervezetet hozna létre az oktatási államtitkárság, amely önálló jogi személyiséggel, önálló költségvetéssel rendelkezik és szorosabb kapcsolatot ápol az igazgatókkal. Az Emmi javaslata nemsokára a kormány elé kerül. Csökkentik a pedagógusok minősítési rendszerével járó terheket is - ígérte Balog Zoltán.
Bővülne a családtámogatás, a gyermekvédelem, így a többi között az ingyenes gyermekétkeztetés, a gyed extra és a bölcsődei ellátás a napokban benyújtott családügyi törvényjavaslat nyomán.
Nemzetközi tekintélyekből álló munkacsoportot kért fel Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere arra, hogy tegyen javaslatot "az iskolai énektanítás megújítására, az iskolai éneklés megerősítésére" a kodályi hagyományok szellemében.
A KDNP kidolgozta és átadta az igazságügyi tárcának a családi csődvédelemről szóló törvényjavaslatot - mondta Rétvári Bence kedden az M1 Ma reggel című műsorában.
Fiatal családosoknak szóló bérlakás-építési program elindítását javasolja a Jobbik - közölte Z. Kárpát Dániel, a párt frakcióvezető-helyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője levélben fordult Áder János köztársasági elnökhöz azt kérve, hogy az államfő ne írja alá a jövő évi költségvetést megalapozó törvényt, valamint a vasárnapi zárva tartásról szóló és az "újabb trafikmutyi lehetővé tevő" jogszabályt.
A dohány-kiskereskedelmi ellátót a jövőben az illetékes miniszter háromféle módon választhatja ki, a koncessziós díj az államkincstárat illeti – egyebek mellett ezeket tartalmazza a parlament gazdasági bizottságának, a dohány-kiskereskedelmi törvényt módosító javaslathoz benyújtott módosító indítványai.
A Brüsszelben csütörtökön ülésező Közlekedési Tanácsban a magyar delegáció egyértelművé tette, hogy kizárólag a megakamionokra vonatkozó rendelkezés törlése esetén tudja támogatni a jelenleg megengedettnél nagyobb tehergépjárművek közlekedését megkönnyítő javaslatot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft