"JELENTÉS" címkével ellátott hírek
A Századvég Alapítvány szerint politikai alapon elfogult éves jelentést tett közzé a Freedom House.
A Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsága (fb) döntött arról, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák a jegybanki alapítványok vizsgálatáról szóló jelentés részleteit - adta hírül az MTI.
Vikidál Gyula a Queen 1986-os budapesti koncertjéről is jelentett az elhárításnak - jelenti a blikk.hu.
Június 1-jétől jelenteni kell az esetleges magyarországi zikavírusos eseteket - tájékoztatta az országos tisztifőorvos körlevélben a magyar egészségügyi intézményeket.
Hamarosan robbanhat az önvezető autók piaca, onnan pedig már nem lesz megállás.
Mintegy 36 százalékkal, 691,9 milliárd forintra növelte tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményét 2015-ben a Mol csoport az előző évi 510,6 milliárd forintról - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Több helyen valószínű csapadék: az ország déli felén ónos esőre, néhol fagyott esőre számíthatunk, az északi területeken hószállingózás, kisebb havazás várható.
Éjszaka délnyugat felől felszakadozik a felhőzet, és egyre inkább csak keleten lesz szórványosan havazás.
Az Európai Bizottság indoklás nélkül halogatja a Törökországról szóló új elemzésének megjelentetését, valószínűleg azért, mert a menekültválság miatt nem akarja bírálni az ankarai vezetést a közelgő választások előtt - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.
A szakkönyvek mellett akár a leggyakoribb babanevek elemzésével is nyomon követhetők a legfontosabb történések Kínában, ahol a keresztnevek gyakran a történelmi eseményeket tükrözik.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft