"JOGOSÍTVÁNY" címkével ellátott hírek
Az EFOP-1.2.11-16-2017-00003 kódszámú projektnek köszönhetően kiírásra került a fiatalok jogosítványszerzésének támogatását célzó önkormányzati pályázat. A pályázat során a pályázati feltételeknek megfelelő fiatalok B, C, CE és D kategóriás jogosítvány, illetve könnyűgép és nehézgépkezelői OKJ bizonyítvány és jogosítvány megszerzésének anyagi támogatásához nyújthattak be kérelmet.
Visszaadta járművezetői engedélyét Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó férje, aki a múlt hónapban meglehetősen súlyos autóbaleset részese volt.
A brit kormány azt javasolja a Nagy-Britanniában kiállított gépjárművezetői jogosítványok tulajdonosainak, hogy ha más EU-országokban élnek, minél előbb cseréljék ki vezetői engedélyüket a fogadó ország által kibocsátott jogosítványra.
A tervek szerint a jövőben egyel kevesebb papír kell ahhoz, hogy levizsgázzunk autóvezetésből.
A többfázisú, így drágább jogosítvány bevezetését szorgalmazzák a szakmabeliek, mert jelentősen csökkenthetné a végzetes balesetek számát. A kérés teljesítése egyelőre nem fér bele a kormány rezsicsökkentő politikájába.
Egy férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök tegnap Békéscsabán.
Az Átlátszó nézett utána annak, hogy miért vonták be a Mercedes sofőrjének a jogosítványát.
Van, aki szigorúbb orvosi vizsgálatot sürget, mások szerint KRESZ-ből kellene újrázni egy bizonyos kor felett. Sokak szerint viszont nem a kor, hanem a rutin számít.
Újabb 2500 hivatásos gépjárművezetői jogosítvány megszerzését biztosítja ingyen a munkaerő-piaci változások segítése program a pénteken induló képzéseken - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft