"JÓTÉKONYSÁG" címkével ellátott hírek
Június 24én, a Dévaványai Nagycsaládosok Egyesületének szervezésében jótékonysági nap keretében színes programokkal és műsorokkal várják az érdeklődőket Dévaványán, a Művelődési Ház udvarán.
Azért az menő dolog, amikor egy garázscég, amelyik kinövi magát – és a garázst –, nem ül a babérjain, hanem azon agyal, kiknek és milyen formában tudna segíteni.
Mivel komoly korlátai nincsenek a lejárt élelmiszerek forgalmazásának, az emberi fogyasztásra alkalmas ételekből jótékonysági vásárt tartanak egy dán kereskedésben.
A Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakói kapták a közmédia dolgozói által a Jónak lenni jó! jótékonysági kampányhoz kapcsolódóan összegyűjtött ajándékokat, amelyeket Bényi Ildikó műsorvezető adott át a gyerekeknek.
Idén több mint százezer kilogramm adomány gyűlt össze a Mikulásgyárban, amely ugyan bezárta a kapuit a hét végén, ám a nagy érdeklődés miatt még hétfőn és kedden is le lehet adni az adományokat a Lurdy Házban lévő gyűjtőponton Budapesten.
A karácsony eljövetelét jelző negyedik gyertya meggyújtása mindig közösségi élmény volt Szarvason. Idén sem lesz ez másként, sőt.
Tartós élelmiszert gyűjt a Magyar Vöröskereszt pénteken és szombaton országszerte több áruházban, az akció a 1359-es adományvonal felhívásával is támogatható.
A Szigligeti utcai óvoda uszodájának felújítása érdekében meghirdetett kulturális programsorozat december 9-én tovább folytatódik.
Az Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola összesen több mint 260 ezer forint adományt kapott. Az összeget az óvoda játszóterének felújítására fordítják
A közmédia idén decemberben negyedik alkalommal rendezi meg a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő, jótékonysági kampányát, amely keretében minden évben egy-egy civil szervezetet lehet támogatni. Idén a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kapja a támogatásokat. A békéscsabai teátrum Fodor Zsóka legyezőjét ajánlotta fel.