"JUDO" címkével ellátott hírek
Tizenhatan képviselik a magyar színeket a júniusi cselgáncs Európa-bajnokságon, amelyet a minszki Európa Játékok keretében rendeznek meg.
A női 63 kg-os mezőnyben Szász Klára bronzérmet nyert
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat évzáró versenyén, a kantoni Mesterek Tornáján.
Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert pénteken a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs sorozatának taskenti Grand Prix-versenyén.
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmet nyert Abu-Dzabiban a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Grand Slam-viadalán.
A cselgáncsozó Özbas Szofi aranyérmet nyert hétfőn a III. nyári ifjúsági olimpián Buenos Airesben.
Szigetvári Mercédesz aranyérmet nyert a nők +78 kilogrammos súlycsoportjában a szófiai junior cselgáncs Európa-bajnokságon.
Tóth László, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) elnöke szerint a négy érmes helyezéssel várakozáson felül szerepelt a hazai csapat a Papp László Budapest Sportarénában rendezett olimpiai kvalifikációs Grand Prix-viadalon, ami önbizalmat adhat a versenyzőknek a szeptemberi bakui világbajnokságra.
A szombati zárónapon érdekelt hat magyar közül egyik sem jutott be a délutáni programba a tel-avivi cselgáncs Európa-bajnokságon.
Szombaton Kecskeméten került megrendezésre az első osztályú országos bajnokság, ahová két versenyzővel neveztünk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft