"JUHÁSZ PÉTER" címkével ellátott hírek
Megszűnt az Együtt - a Korszakváltók Pártja - jelentette be Juhász Péter, a párt elnöke a Facebookon szombaton.
Juhász a belvárosban indult volna.
Juhász Péter számára idő előtt véget ért a kampány, mostantól egy küzdelme maradt, és az a gyerekelhelyezési per - így értékel a szakértő a családon belüli erőszakkal vádolt Együtt-elnök esetében. Az igazságot nehezebb kideríteni ugyanis, mint a politikus elleni személyi támadások és az általa elkövetett politikai hibák következményeit. Este közleményt adott ki Juhász Péter volt élettársa.
Juhász Péter, az Együtt elnöke és rendzavaró társai arra készülnek, hogy tönkretegyék a március 15-i nemzeti ünnepet, mások békés ünneplését - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Juhász Pétert választotta szombaton az Együtt küldöttgyűlése a párt elnökének Szelényi Zsuzsannával szemben - közölte a párt az MTI-vel.
„Mintha hallottam volna egy reccsenést éjjel, aminek akkor nem tulajdonítottam jelentőséget” – írta a Facebookon Juhász Péter azzal kapcsolatban, hogy megpróbáltak betörni hozzájuk.
Az V. kerületi önkormányzat szerint Juhász Péter szándékosan elferdíti a tényeket egy belvárosi ingatlan értékesítésére vonatkozóan.
Április 19-én több mint száz településen tartanak korrupcióellenes demonstrációt. Az Együtt kezdeményezéséhez a Magyar Szocialista Párt (MSZP), a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd Magyarországért (PM), a Modern Magyarországért Mozgalom és civil szervezetek is csatlakoztak - jelentette be Juhász Péter, az Együtt - a Korszakváltók Pártja alelnöke pénteken Szegeden.
A korrupció elleni hatékonyabb fellépést követeltek a Budapesten vasárnap délután tartott demonstráció résztvevői. A belvárosi önkormányzat épülete előtt gyülekező tüntetők a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) elé vonultak.
Juhász Péter tüntetést szervez március 8-ra a fővárosi Erzsébet térre, mert a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem indít nyomozást a belvárosi ingatlaneladások miatt tett feljelentése ügyében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés