"JUNIOR" címkével ellátott hírek
A magyar válogatott megnyerte a Debrecenben rendezett női kézilabda junior-világbajnokságot, miután a szombat esti döntőben 28-22-re legyőzte Norvégia csapatát a Főnix Csarnokban.
Norvégiával azonos csoportba került a magyar női junior kézilabda-válogatott a júliusi debreceni világbajnokság csütörtöki sorsolásán.
A magyar férfi junior kézilabda-válogatott vasárnap kijutott a korosztályos világbajnokságra.
Gálfi Dalma első magyarként elsőként zárja az évet a junior teniszezők világranglistáján.
A felnőtt és a ifjúsági gárda elsősége után a Békéscsabai Röplabda SE junior csapata is aranyérmet szerzett! Kaposváron rendezték a 2014/2015. évi Férfi és Női Junior Nemzeti Bajnokság I. osztály Országos Döntőjét. A BRSE gárdája az "A" jelű csoportba kapott besorolást, ahol az MTK és az örök rivális Vasas csapatával kerültek össze Bodnár Dorottyáék.
Nagyszerűen szerepelt a Budapest Bank - Békéscsabai RSE junior csapata a magyar bajnokság alapszakaszában, hiszen a lejátszott 22 forduló után első helyen végzett.
Az utolsó héthez érkezett a Junior és Kadet Kick-box Világbajnokságra történő felkészülés, hiszen egy hét múlva kezdődik a nagy összecsapás,amit egy hosszú idő óta tartó megfeszített edzésmunka előzött meg. Az indulók száma kétezer körül várható, vagyis a hangulatos olasz tengerparti városban, Riminiben a világbajnokság hetében szinte minden a kick-box - ról szól majd.
Junior Magyar Bajnoki döntő – Nyíregyháza (2014. május 23-25.) Nyíregyházán került sor a hatcsapatos junior magyar bajnoki döntőre, melyre a Békéscsabai Röplabda SE is éremesélyesként utazott, még annak ellenére is, hogy a csapat két korosztályos magyar válogatottja nélkül volt kénytelen felvenni a harcot. Gerendeli és Szpin is hetek óta nem áll rendelkezésére a szakvezetésnek komoly sérülésük miatt.
Címét megvédve Földházi Zsófia győzött a női versenyben a junior öttusa-világbajnokságon, a lengyelországi Drzonkówban.
A Békéscsabai Röplabda SE mini korcsoportos röplabdásai Jászberényből jöttek haza tornagyőzelemmel a hétvégén. A magyar-bajnoki döntő előtt három héttel értékes skalpokat szereztek a viharsarki lányok, hiszen az idén esélyes gárdák közül több is kapitulált a csabaiak ellen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft