"JUSTIN BIEBER" címkével ellátott hírek
Stílusosan, a Bahamákon kérte meg választottja kezét.
Justin Bieber lerótta Németországnak 8000 euró (két és fél millió forint) adósságát, amely egy majomkölyök engedély nélküli bevitelével kapcsolatban keletkezett.
Bieberrel megfordult a világ. Ráadásul még régi szerelmét is sikerült felmelegíteni.
A fiatal énekes majd húszmillió forintnak megfelelő összeggel lóg a háza kisebb-nagyobb javításain dolgozó cégnek. Csakhogy időközben az ingatlan elkelt.
Az énekes helyi idő szerint szerda este jelent meg a torontói rendőrségen egy decemberi testi sértési ügy miatt: a rendőrségi vizsgálat szerint többször is fejbe vágott egy limuzinsofőrt.
A barátnője pontosan megmondta, mivel kell szakítania az énekesnek - örökre.
Alig telik el nap, hogy Justin Bieber ne szerepelne a bulvárlapok fejlécein. A házkutatás és drogbirtoklás után a tinisztár most újra a fogdában landolt. Ezúttal egy bérelt Lamborghini sportkocsiban száguldozott részegen Miami utcáin. Amikor a rendőrök csütörtök délután négy órakor a Pine Tree Drive és a 26th Street sarkán megállították és megszondáztatták, rögtön kattant is a csuklóján a bilincs - írta a híradó.hu
Kokaint találtak a rendőrök kedden Justin Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában, ami miatt az énekes egyik vendégét őrizetbe vették.
A 33 éves Justin Bieber rajongó szeretne pont úgy kinézni, mint imádatának személye.
Justin Bieber drága ékszereiből egynéhánynak lába kélt. Barátait vádolja a lopással - írja a hirado.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft