"JUSTIN TIMBERLAKE" címkével ellátott hírek
Justin Timberlake is a kamerák elé fog állni Woody Allen új filmjében.
A francia duó, a Daft Punk vadonatúj nagylemeze, a Random Access Memories első helyen debütált az amerikai Billboard albumlistáján. Nem kis dolog ez egy európai, alapvetően nem angolszász produkciótól.
Az énekes márciusban dobta piacra a The 20/20 Experience címet viselő stúdióalbumát, amely három egymást követő héten át uralta az amerikai lemezeladási listákat. Timberlake most azt tervezi, hogy további tíz dallal rukkol elő szeptember 30-án a The 20/20 Experience című korong folytatásaként - számolt be az énekes új albumát is jegyző RCA kiadó.
Justin Timbarlake a fejébe vette, hogy vállalkozásába csábítja Rihannát. Jessica Biel joggal aggódik.
Justin Timberlake amerikai énekes új albumából majdnem egymillió példányt kapkodtak szét a rajongók a korong megjelenését követő első héten. A Nielsen SoundScan piackutató cég szerint az énekes harmadik, The 20/20 Experience címet viselő stúdióalbumából 968 ezer példány fogyott. A cég 22 éves történetében ez a 19. album, amely több mint 900 ezres eladást produkált a megjelenését követő első héten.
Az amerikai énekes meghitt hangulatú Los Angeles-i koncerttel ünnepelte új albumának megjelenését. 2006 óta most először rukkolt elő új koronggal, amelyet ígérete szerint hamarosan újabb hanganyag követ.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft