"KÁBÍTÓSZER" címkével ellátott hírek
Donald Trump amerikai elnök hétfőn terjeszti elő kormányzata tervét az opiát tartalmú kábítószerek és gyógyszerek okozta válság leküzdésére. A tervezet szerint Trump a kábítószer-kereskedőkre halálbüntetés kiszabását szorgalmazza
Rekord mennyiségű, 477 tonna kábítószert foglaltak le a spanyol hatóságok 2017-ben - közölte a spanyol belügyminisztérium keddi jelentésében, amelyben összegezte az elmúlt év főbb adatait.
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy férfinál tegnap, Gyulán.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 22 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén.
Békéscsabán kábítószer birtoklás, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.
Négy év fogházra ítélték a gimnazistát, aki majdnem megölt egy mentőápolót. A tinédzsert átverte a dílere, marihuána helyett egy szintetikus szert adott neki, amitől rosszul lett. A mentősök kórházba akarták vinni a 16 éves fiút, ő viszont megijedt attól, hogy így kiderül a drogozás, ezért akart akár gyilkosság árán is megszökni a mentőből. A Kékfény riportja.
Veresegyházon meghalt egy fiatal nő, további két embert kórházba szállítottak, akik a rendelkezésre álló adatok alapján kábítószert fogyasztottak - olvasható a rendőrség honlapján.
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy mezőberényi férfinél.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, Vésztőn elfogtak egy nőt, akinek lopás miatt rendelték el a körözését.
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy békéscsabai lakásban.