"KÁBÍTÓSZER" címkével ellátott hírek
Veresegyházon meghalt egy fiatal nő, további két embert kórházba szállítottak, akik a rendelkezésre álló adatok alapján kábítószert fogyasztottak - olvasható a rendőrség honlapján.
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy mezőberényi férfinél.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, Vésztőn elfogtak egy nőt, akinek lopás miatt rendelték el a körözését.
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy békéscsabai lakásban.
Több mint kétezer darab kábítószergyanús tablettát találtak a rendőrök egy személyautóban Sopronban, a sofőrt előállították - közölte a rendőrség kedden a police.hu honlapon.
Az Orosházi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja 2017. január 13-án Békéssámsonban megtalált egy 15 éves lányt, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 8 kg marihuána gyanús anyagot találtak egy személygépjárműben Röszkén. A kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.
Kábítószeres balhéba keveredett korábban, ezért körözték a hatóságok azt a 37 éves magyar férfit, akit szomszédja lőtt fejbe a Fülöp-szigeteken, miután petárdázás miatt összevesztek – derül ki a szerdai Borsból.
Orosházán őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett. Fiatalkorúaknak is adott el tiltott, bódító hatású anyagot.
Veszprém egyik belvárosi irodahelyiségében állított elő marihuánát két férfi, az ügyészség vádat emelt ellenük - áll a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.