"KÁBÍTÓSZER-KERESKEDŐ" címkével ellátott hírek
Egy drogterjesztő hálózat tizennégy tagját fogták el összehangolt akció keretében a rendőrök Baranyában és Budapesten - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.
Két kábítószer-terjesztőt fogtak el a fővárosban egy IX. kerületi házibuliban a rendőrök, akik rongálás bejelentése miatt érkeztek a helyszínre - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.
Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök, a dunakeszi férfi lakásán 43 millió forint értékű drogot is lefoglaltak - ismerteti a Police.hu.
Hét kábítószer-kereskedő ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség, a férfiak elsősorban amfetaminnal, marihuánával és kokainnal kereskedtek a XIX. kerületben - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.
Kábítószer-kereskedelem meglapozott gyanúja miatt indult eljárás hat ember ellen, akiktől több mint két kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint fegyvert és lőszereket foglaltak le - közölte csütörtökön a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a police.hu oldalon.
A török hatóságok kedden Ankarában őrizetbe vettek 208 kábítószer-kereskedőt, az ország valaha végrehajtott legnagyobb kábítószer-ellenes rendőrségi műveletében - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.
A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit, akitől kábítószergyanús anyagot foglaltak le, és a gyanú szerint korábban több embernek adott el kábítószert.
Halálra ítélték egy kábítószer-kereskedő banda négy tagját csütörtökön a dél-kínai Kuangtung tartomány Csuhaj városában - adta hírül a kínai állami média. A napokban az országban több súlyos, köztük halálos ítéletet hirdettek ki kábítószerek terjesztésével kapcsolatos büntetőperekben.
Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy férfit Szarvason. A férfi autójában, valamint ruhájába rejtve több csomag kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök a későbbi házkutatás során több millió forintot is lefoglaltak.
Őrizetbe vett a rendőrség egy kábítószer-kereskedéssel gyanúsított nőt és három, tőle drogot vásárló férfit Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft