"KÁBÍTÓSZERKERESKEDELEM" címkével ellátott hírek
Fiataloknak is adott el kábítószert a gyanú szerint egy férfi Magyarbánhegyesen. Volt olyan fogyasztó, aki tartozást halmozott fel nála, őt megfenyegette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.
A rendőrség vádemelést javasol egy okányi házaspár ellen, mert a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek.
A hódmezővásárhelyi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert értékesített a városban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Csongrád megyében, a tiszaszigeti nő és két fia az interneten árulta a drogot és az új pszichoaktív szernek minősülő anyagot - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
A 48 éves háztulajdonost kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítja a rendőrség.
Előzetes letartóztatásba helyezték azt a két nagykátai férfit, akit augusztus 31-én fogott el a rendőrség. Az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatók kábítószer-kereskedelem bűntettével – közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.
Lefejeztek szerdán Mekkában egy kábítószer-csempészetért halálra ítélt afgánt - közölte a szaúdi belügyminisztérium.
Kivégeztek tíz, kábítószer-csempészés miatt elítélt embert szerdán Teheránban, közölte honlapján a teheráni ügyészség. A csempészeknél több száz kilogrammnyi különböző kábítószert találtak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft