"KALAUZ" címkével ellátott hírek
Eljárást folytat a Dunakeszi Rendőrkapitányság egy budapesti férfi ellen, aki ököllel megütött egy kalauzt szombaton a Budapest és Vác között közlekedő vonaton - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján.
Hét és fél év végrehajtandó fegyházbüntetést szabott ki közfeladatot ellátó személy ellen felfegyverkezve elkövetett erőszak miatt a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság egy férfira, aki egy vonaton késsel fenyegetőzött.
Harlemi állapotokra panaszkodott a vasutas szakszervezet, a MÁV most válaszolt. Tavaly átlagosan négynaponta támadtak ellenőrre, egy vonalon volt az összes eset több, mint harmada.
Békés megyében, egy Vésztőre tartó vonaton agresszíven viselkedett egy férfi. Kiabált, szidalmazta és megütötte a jegyvizsgálót. A rendőrség vádemelést javasol ellene.
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki egy Békéscsabáról Vésztőre tartó vonaton bántalmazta a vasúttársaság egyik munkatársát.
Kalauzra támadt egy ittas utas, aki Tokajban jegy nélkül szállt fel a vonatra. A Szerencsi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat ellene - közölte a vádhatóság az MTI-vel csütörtökön.
Akkora pofont adott egy külföldi állampolgárságú férfi egy jegykezelőnek a Nagykátára tartó vonaton, hogy még a szemüvege is betört.
Vasútőrökkel, rendőrökkel, kamerákkal fokozzák a kalauzok biztonságát a vonatokon - közölte a MÁV azt követően, hogy a ceglédi vonaton tegnap valaki boxerrel verte meg a jegyvizsgálót.
Folytatódik a hír6.hu elmúlt évére való visszatekintés. Olyan írásokat válogatunk, melyeket szerettek az olvasók. Viccesek voltak vagy pont, hogy nem. Megosztóak, érdekesek, tanulságosak. A lenti cikket olvasva (még) mindig ökölbe szorul a gyomrom.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki agresszíven viselkedett a kalauznővel a Szeged Újszeged városrésze és Kétegyháza között közlekedő vonaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft