"KALIFORNIA" címkével ellátott hírek
Emelkedik a dél-kaliforniai esőzések, áradások és földcsuszamlások halálos áldozatainak száma.
Továbbra is tombol Kaliforniában a Thomas névre keresztelt tűz: Ventura megyében 150 lakóház veszett oda, 12000 épület van veszélyben van, és eddig ötvenezer embert evakuáltak, és a menekítés csütörtökön is folytatódott.
Negyvenegyre nőtt a Kaliforniában tomboló tűzvész halálos áldozatainak a száma, ugyanakkor egyes helyeken sikerült megfékezni a lángokat.
Egyes helyeken sikerült megfékezni péntek estére a tűzvészt Kalifornia északi részén, a híres borvidékeken, de a halálos áldozatok száma tovább nőtt, immár 34, amire nem volt példa az állam tűzvészeinek történetében.
Huszonegyre emelkedett szerda estére a Kaliforniában tomboló tűzvész halálos áldozatainak száma.
Legkevesebb 10 ember meghalt az Egyesült Államok Kalifornia államában pusztító bozóttüzek miatt - tudatták a hatóságok helyi idő szerint hétfőn.
A Fővárosi Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat két váci férfival szemben, akik az Egyesült Államokból rendeltek mintegy fél kilogrammnyi kokaint - közölte az ügyészség kedden az MTI-vel.
Egy disneylandi rendezvényről tartott haza San Joséba egy háromgyermekes házaspár, amikor lezuhant a gépük Kaliforniában. Egy tizenéves lány túlélte a katasztrófát.
Többórás sorok alakultak ki a benzinkutaknál, ahogy mindenki egyszerre megindult.
Sok embert keresnek még a hatóságok, helyi értesülések szerint körülbelül 50-en tartózkodtak a klubban.