"KAMARA" címkével ellátott hírek
Még pedig a kedd délutáni Italian Business Day-jel (a kulturális programfolyam pénteken kezdődik; tehát a csütörtök a 0. nap és a többi...). Az említett üzleti napot a Magyarországi Olasz Nagykövetség, az Olasz Kereskedelmi Kamara, az Olasz Kereskedelmi Ügynökség, Újkígyós önkormányzata, a Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közösen rendezte meg. Előtte azonban dr. Francesco Maria Mari, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara elnöke és dr. Olasz Tivadar, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke együttműködési megállapodást kötött.
Megtesz-e Ön mindent adatainak védelmében? – adatredundancia, vírusvédelem, szofverlegalitás címmel tartott előadást Balázs Zsolt, a Top Laptop Kft. ügyezetője a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett szakmai kiállításon.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Kereskedelmi Kollégiuma támogatja az üzletek vasárnapi nyitva tartását korlátozó törvényjavaslatot - közölte a testület hétfőn az MTI-vel.
A gyanú szerint a férfi 2012 júliusában hivatali hatalmával visszaélve, jogtalanul akart leemelni 400 ezer forintot egy kft. számlájáról - olvasható a híradó.hu-n.
A gazdaság minden társadalom alapja, egy ország megítélését, nemzetek közötti presztízsét elsősorban gazdasági ereje határozza meg. A gazdaság pedig a különböző tevékenységet folytató vállalkozások összességét jelenti. A gazdasági, társadalmi fejlődés egy adott pillanatban mindenütt eljutott arra a szintre, amikor egy országban szükségessé vált az, hogy a stabilitást adó vállalkozások, a nemzet gazdaságának fejlődése érdekében, érdekeik hatékony érvényesíthetősége miatt szervezetbe tömörüljenek.
Szeptembertől a végrehajtók adatot szolgáltatnak a kamarájuknak, amely közhiteles nyilvántartást vezet a végrehajtási ügyekről - a végrehajtási törvény tavaly decemberi módosításának ez a része szeptember elsején lép hatályba.
Bánáti János szerint fegyelmi eljárást vonhat maga után Dániel Péter ügyvéd szerdai akciója, vagyis az, hogy vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát Kerekiben - erről a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke beszélt pénteken a Lánchíd Rádiónak.
Együttműködési megállapodás köttetett a Dél-alföldi Régió megyei iparkamarái, illetve a regionális fogyasztóvédelmi hatóság között. A dokumentum kecskeméti szentesítésekor a kamarák méltányos elbírálást kértek a fogyasztóvédőktől, akik már javában készülnek a nyári tömegrendezvényekre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft