"KAMERARENDSZER" címkével ellátott hírek
Korábbi cikkeinkből már betekintést nyerhettek az olvasóink, hogy a Csaba Talk Kft. békéscsabai Telemax szaküzlete milyen szolgáltatásokkal is áll az ügyfelei rendelkezésére, ezúttal az egyik különleges profiljukat, a kamerarendszerek, azaz a CCTV világát vesszük górcső alá Szabó Gyulával, a cég egyik tulajdonosával.
Míg odahaza bárki egy kis hozzáértéssel képes összeállítani egy számítógépet, sőt, az Informatikai kábel segítségével kettőt is össze tud kötni, azonban egy vállalkozásnál, cégnél lévő több, 10-20 gép összekötése már komoly kihívást jelent, de nem a Csaba Talk Kft-nek.
Az országban egyedülálló, kocsilopás elleni rendszert építettek ki Csepelen. A fővárosi kerület több pontján speciális rendszám-felismerő kamera figyeli az összes ki- és bevezető utat.
Százhetvenhét településen építenek ki térfigyelő kamerarendszert a következő hónapokban, 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Évek óta bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit az elfogásának meghiúsítására kiépített kamerarendszer ellenére saját otthonában kaptak el Túrkevén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó