"KAMIONSOFŐR" címkével ellátott hírek
A szakszövetség szerint ez is kevés a munkaerőhiány orvoslására.
Tévedés ne essék! Nem valami próféciáról vagy mélylélektani üzenetről van szó, hanem egy regényről, amelyet a fenti címen adott ki nemrégiben egy Szeghalmon élő, fiatal kamionsofőr, Balázs Péter és párja, Szöllősi Kitti.
Kettős magyar tragédia történt a francia Calais kikötővárosban.
Egyórás tárgyalást követően 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték azt a kamionsofőrt, aki hétfőn sodorta el az épp intézkedő fiatal rendőrnőt az M5-ösön - írta a Blikk. A román állampolgárságú férfi bocsánatot kért az áldozat családjától.
Emberek ezrei búcsúztatják pénteken Lengyelországban Lukasz Urbant: a berlini terrortámadás során megyilkolt lengyel kamionsofőr lelki üdvéért gyászmisét tartottak Andrzej Duda államfő részvételétel, a fehér koporsóba helyezett áldozatot délután mintegy százhúsz teherautóból álló konvoj kíséri utolsó útjára.
Több mint 50 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek eddig össze a berlini gázolásos merényletben használt kamion lengyel sofőrje, Lukasz Urban családjának - jelentették internetes hírforrások. A sofőr vélhetőleg félrerántotta a kormányt a merénylet idején, több tucat életet mentett meg.
Egy magyar sofőr türelmét elveszítve ráhúzta a kormányt Calais-nál az úttesten gyalogoló migránsokra. A kamionos, aki véleménye szerint csak "kikerülési manővert hajtott végre", felvételt készített az esetről, amit a legnagyobb videomegosztó portálon tett közzé.
Nem tartották be a vezetési és pihenőidőre vonatkozó szabályokat egy grúz autóbusz sofőrei.
Major Benedeket, az Oxxo Racing fiatal kamionversenyzőjét sérülése sem akadályozta meg abban, hogy részt vegyen a Rákosmente főterén megrendezett hétvégi közösségi programon, ahol híres sportolók szórakoztatták a gyerekeket. A családi programon Benedek legújabb sikeréről is beszámolt: a mindössze 17 éves pilóta végre megszerezte jogosítványát, így mostantól nem csak a versenypályán láthatjuk előzni.
Első fokon hét év fogházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Járásbíróság szerdán azt a román kamionsofőrt, aki tizennégy halálos áldozattal járó tömegszerencsétlenséget okozott 2011. október 30-án az M43-as autópályán.