"KAMPÁNY" címkével ellátott hírek
Trump szombaton elindítja 2020-as kampányát.
Színházba mentem! szlogennel kampányt indít a Magyar Teátrumi Társaság (MTT) a színházba járás népszerűsítéséért.
Vasárnap a népszavazás ideje alatt is szabad kampányolni a szavazóhelyiségek körüli, 150 méteres sugarú területeken kívül.
A Nemzeti Választási Bizottság elutasította hétfőn Nemény András MSZP-as alelnök kifogását, amelyet a kormány kampánytevékenysége miatt nyújtott be. Az ellenzéki politikus úgy véli, hogy a kormány korlátlanul költi a pénzt a népszavazási kampányban.
Az amerikai elnök Hillary Clintonnal együtt Észak-Karolinába utazik és részt vesz a demokraták várható elnökjelöltjének kampányában.
Országszerte 46 vasúti-közúti átjáróban végez ellenőrzéseket a MÁV és a rendőrség pénteken - tájékoztatta a vasúttársaság az MTI-t. A szervezők a kereszteződések használatának szabályaira hívják fel a figyelmet.
Donald Trump, a republikánusok várható elnökjelöltje Új-Mexikó államban kampányolva harcias tüntetőkkel találta szemben magát. A rendőrség könnygázzal fékezte meg a protestálókat. Közben kedden Trump megnyerte a Washington államban tartott előválasztást is.
Nemcsak Hosszú Katinka és Puskás Ferenc örökösei döntöttek úgy, hogy kihagyják az olimpiai Túró Rudi-kampányt, hanem a Ripost.hu szerint Egerszegi Krisztina is.
A gyermekelhízás elleni küzdelem jegyében hetedik alkalommal hirdeti meg a vízfogyasztást népszerűsítő programját a magyarországi általános iskolák számára az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI).
Minden eddiginél nagyobb marketingkampány indul a magyar tej népszerűsítéséért - jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter csütörtökön, Budaörsön az egyik áruházláncban tartott sajtótájékoztatón.