"KANNABISZ" címkével ellátott hírek
Fegyházbüntetésre ítéltek két férfit, aki Nagykapornak mellett, egy hegyi ingatlanon marihuánát állított elő - tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék szerdán az MTI-t.
Gyulán elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint kábítószert árultak.
Április óta a svájci Lidl-áruházakban kétféle kiszerelésben is kannabiszterméket árulnak a dohány mellett.
A Magyar Liberális Párt azt javasolja, hogy legalizálják az orvosi célú kannabiszt.
Őrizetbe vettek a zalai rendőrök egy férfit, aki kábítószernek való kannabiszt termesztett, illetve engedély nélkül vadászfegyvereket és lőszereket tartott - közölte a rendőrségi honlapon csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Három fiatal férfit vettek őrizetbe a zalai rendőrök, mert a gyanúsítottak Zalabéren fóliasátrakban, nagyüzemi módszerekkel termesztették a kábítószernek való kannabiszt - közölte a rendőrség honlapján szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
A német kormány szerdai ülésén elfogadta és a törvényhozás elé terjesztette a kannabisz gyógyászati célú fogyasztásának engedélyezéséről szóló javaslatát.
Meg nem erősített hírek szerint egy kannabiszalapú fájdalomcsillapító gyógyszer tesztelése közben került kritikus állapotba hat ember Franciaországban, egyikük kómában fekszik.
Előzetes letartóztatásba került egy férfi, aki drogot árult Szikszón és környékén. A gyanúsítottnál olyan fényképeket, szelfiket találtak, amelyeket magáról és a méretes kannabisz növényekről készített.
Kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vettek egy nagykanizsai férfit, aki a lakásában termesztett kannabisznövényt - közölte kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft