"KAPCSOLAT" címkével ellátott hírek
Erősek a kétoldalú kapcsolatok Írország és Magyarország között - hangsúlyozta Leo Varadkar ír kormányfő csütörtökön Budapesten.
Az élettársaknak is érdemes hivatalossá tenniük kapcsolatukat valamilyen módon, hiszen bizonyos szociális juttatások csak akkor érhetőek el számukra, ha igazolni tudják élettársi viszonyukat - mondta Toldi Judit közjegyző az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.
Nem várható jelentős változás a magyar-amerikai viszonyban, akár Hillary Clintont, akár Donald Trumpot választják az Egyesült Államok elnökévé - vélekedett az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában Ugrósdy Márton Amerika-szakértő.
Az Együtt - A korszakváltók Pártja szerint 2014-ben Orbán Viktor miniszterelnök elvesztette a kapcsolatot az emberekkel, az emberek viszont megértették, hogy miről szól az "Orbán-rezsim", ezért vannak "állandóan az utcán".
Tizenegy százalékkal nőtt a válások száma Szerbiában 2012 és 2013 között, amit sokan a "rohanó világ" okozta kihívásokkal magyaráznak, egyesek egyenesen a Facebookot teszik felelőssé kapcsolatuk felbomlásáért - számolt be a szerbiai statisztikai intézet adatait ismertetve a Vajdaság Ma című hírportál.
Magyarországon a felnőttek leginkább az ismerőseikkel, családtagjaikkal tartják a kapcsolatot a közösségi oldalakon, az üzleti kapcsolattartás vagy a munkakeresés viszont legtöbbjük számára nem itt zajlik - derül ki a Kutatópont legfrissebb elemzéséből, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.
Háromoldalú intézményi keretmegállapodást írt alá a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Magyar Állami Operaház és a Művészetek Palotája (Müpa).
Elsősorban a betegek és hozzátartozóik érzékelik és értékelik, ha az orvos úgy viselkedik, mint, aki teljes mértékben beleérzi magát a páciensének pszichés és fizikai állapotába.
Bár a barátnő már elvált, a színész mégis joggal aggódik biztonságuk miatt...
Dinamikusan nő a magyar export Azerbajdzsán irányába, az elmúlt egy évben ez a növekedés közel 29 százalékot tett ki - mondta el Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerdán az MTI-nek.