"KARÁCSONYI VÁSÁR" címkével ellátott hírek
Még csak képzettség sem kell a munkához.
Bár Európa nagy része hőségtől tikkad, Londonban már megnyílt a Selfridges karácsonyi vására. A világhírű áruház 145 nappal az ünnepek előtt ötszáz darabos "kapszulakollekció" árusítását kezdte meg Oxford Street-i üzletében, szeptember 4-től pedig már 3800 termékből válogathatnak a világ minden tájáról érkező vevők.
A történet ingyenes, csak egy feltétele van: előre be kell jelentkezni.
Sok színes rendezvénnyel, közösségi és kulturális programmal telik az adventi időszak Gyomaendrődön. A város már ünnepi díszbe öltözött, az első gyertyát is meggyújtották a közösségi adventi koszorún, a Szabadság téren.
Tizenketten már soha nem karácsonyozhatnak szeretteikkel a berlini ünnepi vásáron történt merénylet. Hat férfi, és hat nő. Mára mindegyiküket sikerült azonosítani és mindegyiküknek megvan a maga története.
A tavalyi év után ismét Zágráb nyerte el a legszebb karácsonyi vásár címet Európában az European Best Destinations (EBD) portál online szavazóinak értékelése alapján - közölte a Zágrábi Idegenforgalmi Szövetség (TZGZ).
A karácsonyi vásárok egyetlen nagy csoportba tartoznak: a túlárazottak csoportjába. Ezen belül pedig néhány kisebbe.
November 27-én 17.30-kor nyitja meg kapuit a Békéscsabai Karácsonyi Vásár, de a korcsolyapálya – változatlan árakkal – péntektől várja a Szent István térre látogatókat.
Egy női ruhaboltban rabolta ki ismerősét egy férfi Szegeden.
Magyarország egy tiszteletre méltó ország és a tisztelet kultúráját szeretné erősíteni Európában - jelentette ki Balog Zoltán szombaton a montreux-i karácsonyi vásár megnyitóján, ahol Magyarország a díszvendég.