"KARÁCSONYI VÁSÁR" címkével ellátott hírek
Bécsben az árusoknak összesen 23 ezer eurót, tehát 7 és fél millió forintot kell fizetniük a stand bérléséért 6 hétre. Budapesten nem egységes a bérleti díj- írja az atv.hu a Heti Napló riportja alapján.
Budapest Főváros Kormányhivatalának munkatársai a nagyobb karácsonyi vásárokon kiemelten ellenőrzik a megfelelő ártájékoztatás meglétét, a mérőeszközök hitelességét, és azt, hogy az árusok eleget tesznek-e a nyugtaadási kötelezettségnek.
Minderről a rendezvény prominensei péntek délelőtt tartottak sajtótájékoztatót a békéscsabai Fiume Étterem nagytermében.
Még csak képzettség sem kell a munkához.
Bár Európa nagy része hőségtől tikkad, Londonban már megnyílt a Selfridges karácsonyi vására. A világhírű áruház 145 nappal az ünnepek előtt ötszáz darabos "kapszulakollekció" árusítását kezdte meg Oxford Street-i üzletében, szeptember 4-től pedig már 3800 termékből válogathatnak a világ minden tájáról érkező vevők.
A történet ingyenes, csak egy feltétele van: előre be kell jelentkezni.
Sok színes rendezvénnyel, közösségi és kulturális programmal telik az adventi időszak Gyomaendrődön. A város már ünnepi díszbe öltözött, az első gyertyát is meggyújtották a közösségi adventi koszorún, a Szabadság téren.
Tizenketten már soha nem karácsonyozhatnak szeretteikkel a berlini ünnepi vásáron történt merénylet. Hat férfi, és hat nő. Mára mindegyiküket sikerült azonosítani és mindegyiküknek megvan a maga története.
A tavalyi év után ismét Zágráb nyerte el a legszebb karácsonyi vásár címet Európában az European Best Destinations (EBD) portál online szavazóinak értékelése alapján - közölte a Zágrábi Idegenforgalmi Szövetség (TZGZ).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó