"KARAKAS HEDVIG" címkével ellátott hírek
Bronzéremmel zárt Karakas Hedvig a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának bakui állomásán, pénteken.
Az első nap legjobb magyar szereplését produkálva Karakas Hedvig bronzérmet nyert az 57 kilogrammos súlycsoportban a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának budapesti Grand Prix-versenyén.
Karakas Hedvig bronzérmet nyert az 57 kilogrammos kategóriában pénteken a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának zágrábi Grand Prix-versenyén.
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós és az 57 kilós Karakas Hedvig is kiesett a budapesti cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós és az 57 kilós Karakas Hedvig is bejutott a második fordulóba a budapesti cselgáncs-világbajnokság szerdai versenynapján.
Bár két műtét és hosszabb kihagyás hátráltatta, változatlanul a cselgáncsot szereti a legjobban Karakas Hedvig.
Gasztronómiai napot tartottak a hazai judo prominensei a minap a CsabaParkban. A jellegzetes csabaias ebéddel egybekötött kolbásztöltésen részt vettek a Magy Judo Szövetség (MJSZ) vezetőségi tagjai, japán nagymesterek, válogatottak, városi képviselők, a térség polgármesterei. A házigazda szerepét pedig Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
A cselgáncsozó Karakas Hedvig és Joó Abigél Európa Kupa-győztes lett német klubjával, a JSV Speyerrel.
A cselgáncsozó Karakas Hedvig a vigaszágra került, így még van esélye a harmadik hely kiharcolására. A hétfői versenynap legkomolyabb magyar éremesélyese a sportlövő Sidi Péter ugyanakkor a 13. helyen végzett a férfi légpuskások között a londoni olimpián.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft