"KARAMBOL" címkével ellátott hírek
Hat személyautó ütközött össze az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán Bag közelében csütörtök délután, több mint tíz kilométeres a torlódás - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az Útinform.
Hat autó ütközött össze a főváros XVI. kerületében az M0-ás Határ úti szakaszán kevéssel reggel 7 óra után, több kilométeres torlódás alakult ki - közölte honlapján a rendőrség.
Összeütközött hét jármű Siófoknál, az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán csütörtökön, az elsődleges információk szerint ketten megsérültek - írta honlapján a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Ketten megsérültek, amikor két mikrobusz és két személyautó összeütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán péntek reggel Gödöllőnél, a baleset miatt torlódik a forgalom - közölte a rendőrség a honlapján.
Két kukásautó karambolozott hétfőn Tápiószelén, hárman megsérültek - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Munkagéppel és személyautóval ütközött egy motorkerékpáros hétfő késő délután Békéscsaba határában. A motorost nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
A 19 éves fiatalember hajnalban beült a város belterületén leparkolt buszba, de végül az árokban kötött ki vele. A rendőrök elkapták, később beismerte, amit tett.
Négy ember sérült meg, amikor két mentőautó összeütközött Szegeden, a Kálvária sugárúton.
Életét vesztette egy kerékpáros miután rendőrautóval ütközött össze Hajdúböszörményben szerda este - közölte honlapján a rendőrség.
Újkígyóson több lakóházba próbált meg betörni az a férfi, akit őrizetbe vett a rendőrség. Az egyik udvarról egy személygépkocsit lopott el, amellyel balesetet szenvedett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft