"KÁROLY HERCEG" címkével ellátott hírek
Károly herceg, a brit trón várományosa ígéretet tett arra, hogy uralkodóként már nem fog "mindenbe beleszólni".
Diana walesi hercegnő halála 20. évfordulója közeledtével jelentősen romlott egykori férje, Károly herceg megítélése a britek körében egy hétfőn ismertetett felmérés eredményei szerint.
Sokkoló eredménnyel zárult a The Sun nevű brit tabloid felmérése: az alattvalók nagy többsége nem szeretné, ha Lady Di volt férje ülne a trónra, inkább idősebbik fiát látnák viszont koronás főként. Az persze nem meglepetés, hogy Károly ilyen népszerűtlen, de úgy tűnik, a 75 év feletti briteken kívül más már nem is fogadná el őt királyi felségként.
Egy eddig soha nem látott felvételt készül bemutatni a Channel 4, de Diana barátai szerint a magáncélra készült videó bemutatása árulással ér fel.
Skót nemzeti viseletben, azaz szoknyában parolázott a herceg szoknyás kislányokkal. A cuki kategória e heti toplistás jelöltje az egyre viccesebb Károly herceg.
Tavaly is sokat dolgozott a brit királyi család, és a munkából alaposan kivette részét az uralkodó férje, Fülöp edinburghi herceg is, aki idén ünnepli 95. születésnapját.
Károly herceg rettegett a válás gondolatától a Dianával való házasságkötése előtt egy árverésre váró magánlevél szerint, amelyet a brit trónörökös egy korábbi szerelmének küldött alig egy évvel esküvője előtt.
Eddig nem látott fotók kerültek elő Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő 34 évvel ezelőtti esküvőjének napjáról. A színfalak mögött készült 14 felvételt elárverezik.
Károly walesi herceg és felesége, Kamilla hercegné nyitotta meg szerdán a waterlooi csata 200. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségsorozatot Belgiumban.
Miközben a fél világ az új trónörökös megérkezéséért drukkol, a nagypapa, azaz Károly herceg hivatalos kötelezettségeinek tesz eleget. Most éppen ping-pongozik és tollaslabdázik Skóciában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft