"KARRIER" címkével ellátott hírek
A magyarországi karrierlehetőséget keresők számára, a külföldön élő magyar munkavállalók és fiatalok hazavonzására, valamint a hazai munkaerőhiány enyhítésére ”Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörzét szerveznek 2018. november 20-án, kedden 10.00-16.00 óra között az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda szakmai irányítása mellett a megyei kormányhivatalok, így a Békés Megyei Kormányhivatal is a megyei járási hivatalok bevonásával.
Örökké aktuális témát, a házasság és válás kérdését járja körbe Engler Ágnes: A család mint erőforrás című kötete. A jelenlegi társadalmi- gazdasági körülmények között sok esetben nehéz összeegyeztetni a szakmai karriert és a magánéletet. A kötet alapját képező kutatás eredményei szerint ez megfelelő családi, közösségi háttértámogatással megvalósítható. A karrierbe beruházó személy és környezete számos áldozatot hoz boldogulása érdekében, ami lehet akár a családjától elvett idő, odafigyelés, vagy anyagi javak.
A többlépcsős katonai illetményemelés ára nem a létszám lefaragása, sőt, inkább az állomány bővítésére van szükség – mondta a Kossuth Rádióban Hende Csaba honvédelmi miniszter.
Magyarországon nőtt a legnagyobb mértékben a foglalkoztatottság az Európai Unió tagországai között az idei első negyedévben. 2013 utolsó negyedévéhez képest másfél százalékkal többen dolgoztak az unió statisztikai hivatalának adatai szerint. Közben a nők között is bővült a foglalkoztatottság. Szombaton Budapesten a nők munkavállalását segítő karriernapot szerveztek.
Nigella Lawsont már Londonban nem engedték felszállni az Amerikába induló repülőre.
A nők tudományos karrierjének támogatásáról, a lányok kutatói karrierjének ösztönzéséről is szó volt azon a csütörtöki kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Nők a Tudományban Egyesület szervezett Budapesten.
Egy friss magyar felmérés szerint a 18-30 év közötti fiatalok a gyorsabb karrier elérése érdekében hajlamosak a gyakori munkahelyváltásra, ezt a korosztályt különösen jellemzi a türelmetlenség, mind a szakmai előrelépés, mind az anyagi juttatások terén.
Az elmúlt évek legőszintébb kitárulkozása: Madonna a Harper's Bazaarnak adott interjúban felfedte a leplet múltja sötét titkairól.
Ezt persze majd a rajongók döntik el, de Cher roppant magabiztos új albuma megjelenésekor.
A popsztár nem hagy kétséget afelől, ki is állt fantasztikus karrierje mögött.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft