"KASZAPER" címkével ellátott hírek
Kaszaperen, az Árpád utcában, 7 óra 15 perc körül egy személyautó nem biztosított elsőbbséget és elütött egy öt éves gyermeket, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni.
Kun Lászlót (független) választották a Békés megyei Kaszaper község polgármesterévé a vasárnapi időközi választáson - tájékoztatta a település jegyzője az MTI-t.
Március 11-én tartják az időközi polgármester választást a Békés megyei Kaszaperen - tájékoztatta a helyi választási bizottság döntéséről a település jegyzője pénteken az MTI-t.
Lemondott tisztségéről Csürhés István (Fidesz-KDNP), a Békés megyei Kaszaper társadalmi megbízatású polgármestere - erősítette meg a Békés Megyei Hírlap információját a település jegyzője pénteken az MTI-nek.
Mindkét sávon zavartalan a forgalom a Kaszaper és Tótkomlós közötti úton.
Letért az útról és felborult egy autóbusz Tótkomlós és Kaszaper között. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van. Az MTI szerint hárman-négyen súlyosan, huszonnyolcan könnyebben megsérültek a Tótkomlós és Kaszaper közötti buszbalesetben péntek reggel - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Vezetés közben használta a mobiltelefonját, így későn vett észre egy előtte műszaki okból álló tehergépkocsit egy férfi Kaszaper külterületén. Nekiütközött és a balesetben ő, valamint két férfi súlyosan megsérült.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó