"KEDVEZMÉNY" címkével ellátott hírek
A békéscsabai AutoMobil Körös Kft. e héten közelebb hozta a leendő vásárlóihoz a Volkswagen Jettát: a viharsarki bevásárlóközpontban még érdemes megtekinteni (illetve a Szarvasi úti szalonban), hiszen az automobil most akár 1.890.000,- forintos támogatással is megvásárolható.
Tavaly több mint kétszer annyi első házas vette igénybe a havi ötezer forintos állami nászajándékot, mint egy évvel korábban - derül ki az e-szja bevallások adataiból.
Egy kínai étterem úgy gondolta, minél nagyobb melle van egy vendégnek, annál olcsóbban ehet náluk. Lett aztán felháborodás belőle.
2017-ben minden turista, aki Gyopárosfürdő valamely szálláshelyén száll meg, kap egy Barangoló Füzetet, mellyel kedvezményesen veheti igénybe a helyi és környékbeli vendéglátóhelyeket és egyéb attrakciókat.
Januártól tovább bővülnek a családok kedvezményei, és európai szinten is példa nélküli, amennyit a kormány a családokra költ jövőre - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán, budapesti sajtótájékoztatóján.
A rendőrség éttermi kedvezménnyel akarja rávenni az idős embereket Japánban arra, hogy hagyjanak fel a gépkocsivezetéssel, mivel egyre szaporodik az általuk elkövetett balesetek száma.
Idén hatodik alkalommal rendezik meg Magyarországon az internetes vásárlás napját, a pénteki egynapos e-kereskedelmi akcióban több száz webáruház kínál különleges kedvezményt - közölte a szervező Neo Interactive digitális ügynökség.
Nem áprilisi tréfa, hanem áprilisi akciók várják a látogatókat a Gyomaendrődi Ligetfürdőben.
Aki tavaly év közben nem nyilatkozott arról, hogy milyen kedvezményekkel csökken a személyi jövedelemadója illetve az adóalapja, nem késett le semmiről. Az elmaradt lépés a május 20-ig beadandó szja-bevallásban pótolható és az év közben nem érvényesített adókedvezmény igénybe vehető. A legtöbben az első házasok kedvezményét, a családi kedvezményt és a súlyos fogyatékosság kedvezményét érvényesítik a bevallásban.
A kormány azt szeretné, hogy a közfoglalkoztatottak is igényelhessék a 10+10 millió forintos támogatást. A javaslatot most dolgozzák ki. A bankokban már most nagy a roham, sokan érdeklődnek az új kedvezményekről, a pénzintézetek azt mondják: felkészültek az utalásokra - minderről a hirado.hu oldal adott hírt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó