"KENDERÜLTETVÉNY" címkével ellátott hírek
A rendőrök csaknem 150 tő kendernövényt találtak egy hódmezővásárhelyi férfi lakásán, akit őrizetbe vettek - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t csütörtökön.
Szabadkígyóson került sor az ipari magkender termesztéshez kötődő júliusi munkálatok technológiai bemutatójára, az egylaki fajták hímtelenítésére. A megyei közmunkaprogramban vállalt kendermag termesztéssel kapcsolatos termelési bemutatón többek között a talajművelés és növényápolás szakmai technikai lebonyolításának részleteiről kaphattak információkat a résztvevők.
Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy szegedi ingatlanban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Őrizetbe vett a rendőrség egy negyvenéves férfit, aki a gyanú szerint több mint kilencven tő kendernövényt termesztett egy szegedi ingatlanban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Tudják, mennyi a különbség 1962 és 2015 között? 23 ezer hektár. Ennyivel csökkent ugyanis ötven év alatt a kenderültetvények nagysága Magyarországon. Nullára.
Tíz tőből álló kenderültetvényt találtak a rendőrök egy hódmezővásárhelyi ház hátsó udvarán, a termesztő a készítendő kábítószert eladásra szánta – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Egy társasházi lakásban találtak kenderültetvényt a rendőrök Hódmezővásárhelyen, a termesztőt az átható szag buktatta le - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.
Románia eddigi legnagyobb kenderültetvényét számolták fel a román hatóságok, akik pénteken Aradon egy kendertermesztéssel és forgalmazással foglalkozó nemzetközi bűnszövetkezetre csaptak le.
Kábítószer-termesztés miatt indult büntetőeljárás egy dorogi testvérpár ellen. A 117-es út mellett volt az ültetvényük - közölte a rendőrség.
Kenderültetvényre bukkantak a rendőrök Sarkadkeresztúron egy külterületi tanyán. A helyszínen nemcsak növényeket, hanem a termesztéshez szükséges eszközöket is megtalálták. A házban lakó férfi ellen eljárás indult.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft