"KÉPREGÉNY" címkével ellátott hírek
A képregényműfaj múltjával és jelenével ismerkedhetnek meg azok, akik pénteken és szombaton ellátogatnak a Somogyi-könyvtárba, ahol a rajongók személyesen is találkozhatnak kedvenc alkotóikkal – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
A ComicConnect aukciósház nem közölt értékbecslést, arra hivatkozva, hogy ilyen tételek nagyon ritkán kerülnek árverésre.
A Marvel Comics bejelentése szerint Thor karaktere ősztől nő lesz a képregényekben.
A zenész halálának 20. évfordulóján jelenik meg az a képregény, amelynek ő a főszereplője.
Az első Manga Comic Convention (MCC - Manga Képregény Kongresszus) pedig a könyvvásárral párhuzamosan nyitja meg kapuit a látogatók előtt március 13-án.
A Marvel megszerezte a Star Wars-képregények kiadási jogait, amelyek az elmúlt két évtizedben a Dark Horse kiadónál voltak.
A szuperhős debütálását megörökítő ritka füzet kelt el 39 millió forintért egy online árverésen az Egyesült Államokban.
Ritka kincsre, annak a képregények az egyik példányára bukkant Minnesotában egy tetőfedő, amelyben az olvasók először találkozhattak Supermannel.
Képregényt jelentetett meg szerdán Mohamed próféta életéről egy francia szatirikus hetilap, amelynek irodáját korábban fel akarták gyújtani a muzulmán vallásalapítóról közölt karikatúrái miatt.
Mozifilmmel ünnepli 65. születésnapját a Peanuts képregény, azaz Snoopy, Charlie és Sally Brown, Van Pelték és a többiek. A Twentieth Century Fox stúdió 2015. november 25-re tűzte ki az egyelőre még cím nélküli animációs alkotás premierjét - értesült a Variety.