"KÉPVISELŐ" címkével ellátott hírek
Még nem volt harminc esztendős, már ott ült a Parlamentben (2002-2014), még nem volt negyven esztendős, mikor Békés megye kormánybiztosa (2011) lett, napjainkban pedig Brüsszelben él (2016), mint az Európai Parlament egyik magyarországi képviselője (2014), tizenketted magával az Európai Néppárt frakciójában.
Több lövést adtak le Steve Scalise amerikai képviselőre Virginia államban szerdán, a képviselő megsebesült - jelentette az amerikai média.
Éjszaka meghalt Balogh Lajos gyulai önkormányzati képviselő.
Tele van az élete a hatosokkal. 1960-ban született (azt mondja, nyugodtan leír6om, hiszen nem titkos – ugyanis minden kort böcsületesen viselni kell); 1986-ban költözött Békéscsabára; 1996-ban nyitotta meg a cukrászdáját; 2006-ban dobott egy hatost a Fidesz színeiben, nyert és képviselő lett. És minap a hír6-nál járt. Az eredendően gyomaendrődi, mit gyomaendrődi, endrődi származású Tímár Ella békéscsabai képviselővel beszélgettem – komolyan lazulva.
A szerdai közlönyben megjelent és ezzel hatályba lépett az 550 parlamenti képviselő mentelmi jogának eltörléséről szóló alkotmánymódosító törvény Törökországban.
A békéscsabai képviselő-testület legifjabb tagja rendszeresen megtalálható a BRSE mérkőzésein. Bíró Csaba, mint mondja: megpróbál a lehető legtöbb sporteseményen részt venni azért, hogy reális képet kapjon az adott ágazat teljesítményéről. Az egyéni és a csapatsportok, az amatőr szint, vagy éppen az élvonal meccsei magánemberként és természetesen hivatalból is vonzzák. A talányos nevű KIOS-bizottság elnökével leginkább a sportról, a kultúráról és az ifjúságról beszélgettünk.
Sápi Attiláról rengeteg pletyka kering, eltűnését egyesek 100 milliós tartozásával hozzák összefüggésbe, mások szerint már külföldön van.
Egy hete nem látta senki Sápi Attila zuglói MSZP-s képviselőt. A férfi melegítőben ugrott le a boltba, se papírokat, se mobilt nem vitt magával, autóját is otthon hagyta.
Három képviselő mandátumát megszüntette az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) közgyűlése hétfői zárt ülésén.
Hétfőn kezdődik az önkormányzat képviselők képzése, egyebek mellett az önkormányzati törvény legfontosabb előírásaival ismertetik meg az érintetteket - tájékoztatta Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó